Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Láska na první pohled nemusí dopadnout. Místo kvítků třešně dostala kopačky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: pexels.com

Seznámili se před šesti lety. Nastoupila k němu do firmy a on ji učaroval. Asi to tak chtěl. Ona také. Letos se dozvěděla, že je konec. Místo větývky třešně vyklízí barák. On se odstěhoval a vrátit se chce, až bude pryč.

Článek

Pavel (50) byl dvakrát ženatý. V době, kdy poznal Libušku (37), novou firemní fakturantku, žil nějakým způsobem života se svojí druhou ženou a dvěma dětmi. Postupně se o něm dozvídala všechno. Věci fajn i divné. On o ní také.

Když se nabaží, odchází

Byl to grand. První dovolenou strávili ve Spojených státech. Jen tak si je projeli na motorce. Ona, svobodná matka, poprvé zažívala, jaké to je, když jí chlap pozve do divadla. Nastěhovala si ho k sobě, neustále se k ní tulil.

Děvčata v práci novou situaci nevydýchala, a tak dala výpověď. Však si něco najde a brzy našla! Opět se stala fakturantkou, ale v jiné firmě, kde ji nikdo neznal a ona se ani nikomu nesvěřovala.

Doma s manželkou si to vyřešil on sám. Jednou přišel domů a ženě oznámil, že se stěhuje, protože už k ní nic necítí. Byla to pro ni rána, ale zachoval se jako grand. Nechal jí barák, aby jeho děvčata byla v pohodě a domluvil se na výživném 10 tisíc na každou. Měl v tom praxi, už jednou to udělal.

Na holičkách jí nenechal

První manželství mu vydrželo 6 roků, během kterých se narodila dvě děvčata. Když odcházel, světe div se, ze dne na den, nechal ženě barák a dohodl se s ní, že bude posílat na každou z holčiček 10 tisíc.

Libuška už ví, že se nevrátí. Dvakrát do stejné řeky nevstupuje. Uvědomuje si, že opravdu má nejspíš jinou. Také jí dochází, že i když věděla, v jaké situaci se ocitá jeho druhá žena, neměla sama zábrany a neohlížela se.

Má se nyní vystěhovat ze společného domu, který koupil před rokem jen a jen pro jejich lásku. Vzít si může cokoliv. Auto si také může nechat. Protože neměla našetřeno, poslal jí ještě 100 tisíc na kauci bytu.

Nezvedá telefony, nereaguje na textovky. Už je jinde. Mentálně i fyzicky. Libuška může být ráda, že kouzlu nepodlehla úplně, jen částečně. Některé okouzlené dívky dávají výpověď v práci a jdou jen za hlasem svého srdce.

Ve vztahu je důležitý oboustranný kousek pragmatismu. Kdo je připraven, není překvapen. Libuška si chvilku pobrečí. On se usídlí jinde a snad půjde o tu pravou, se kterou zůstane na věky. Se všemi svými ex stejně vychází dobře. Libuška také může najít ještě nový vztah. Láska na první pohled dopadnout nemusí. Větývku třešně je možné dostat i za rok.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:
Třešně

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz