Hlavní obsah
Psychologie

„Mohu mít plínky?“ Překvapil otázkou muž manželku. Tajemství českých domovů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: pexels.com

Dudlík si pán doma schoval.

Asi se takto muži neptají v každé domácnosti. Někde podobné praktiky prostě neexistují a nikdy se o nich nemluvilo, protože nikdo neměl podobnou zálibu. Někteří lidé ji dovedou dlouho držet na uzdě.

Článek

Přesto jsou některé domácnosti, ve kterých po mnoha letech klasického soužití přijde překvapivý zvrat. Najednou je prostě všechno jinak.

Pro většinu zvláštnosti, ale neškodné

Lidé se zálibou v plenkových kalhotkách se mohou svěřit. Reakci protějšku nelze předvídat. Buď jde o sehraný pár, který už nic nepřekvapí nebo naopak na první pohled nevinná otázka vede dříve či později k rozvodovému soudu.

Variantou plínek na těle dospělého člověka může být libůstka spaní v pláštěnce, svazování do netradičních poloh nebo usínání v dámských lodičkách. Nemusí jít vždy o přání mužů, gender je v tomto poměrně vyrovnaný.

Důležité je vědět, že se nikdo z takto oslovených jedinců svými partnery nebo partnerkami nemusí bát. Je to sice zvláštnost, ale nikoliv nebezpečná. Každý si může dělat, co se mu líbí.

Veřejnost může být pohoršena

Podobně zaměření lidé se často setkávají nejen na sociálních sítích, ale i v reálném životě. Během svých setkání za zavřenými dveřmi se pak stylizují do rolí batolat.

Pokud je jich více, občas si najmou i paní nebo pána na hlídání, který jim pak simuluje roli matky nebo otce. Dává jim pít z dětské lahve nebo je krmí dětskou výživou. Někteří rádi barví omalovánky nebo si sestavují zámky z dětských kostiček.

Problém může nastat, pokud neudrží jazyk za zuby a začnou se takto tito lidé projevovat i na veřejnosti. Mohou se tak totiž snadno dostat do spárů strážců zákona. Ten totiž pochopení pro neškodné libůstky nemá příliš velké, a tak mohou být vyšetřováni pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví.

Zálibu mohou ovládnout

Ke spáchání zločinu musí být prokázán úmysl, který zde většinou chybí. Dospělí v plenkových kalhotkách mohou být zvláštní, ale jejich potřeba není úmyslná.

Skončit tak mohou v rukách obecních úředníků před přestupkovými komisemi, protože mohou veřejně pohoršovat.

Složitý život těchto specificky zaměřených jedinců tak může pomoci zmírnit dlouhodobá psychoterapie. Pokud se naučí se svojí zvláštností žít, mohou bez problémů svoji zálibu zvládat regulací. Životní partner pak nemusí během celého života vůbec nic na svém blízkém poznat.

Zážitek se dá překrýt hypnózou

Paní v pracovně mé praxe nevěděla, co má dělat. Nepřišla s manželem, sama se potřebovala s novou informací vyrovnat. Logicky jsme dospěli k závěru, že páchat sebevraždu je hloupost. Přemýšlení nad tím, s kým vlastně žije a má dvě dospělé děti, je také zbytečné. Některé věci nezmění.

Za spásu vzala nabídku překrytí jednorázového dotazu svého chotě příjemnými zážitky z manželství hypnózou. Po šesti měsících se jí začínají v souvislosti s pojmem manželství zvýrazňovat především pozitivní okamžiky.

Vytěsnění jednorázového pokusu manžela přibrat ji do svého intimního světa je jednou z variant. Pokud by mu chtěla vyjít v ústrety, stačilo zajít do nějaké drogerie a koupit pro začátek dudlík a kojeneckou lahev, sem tam si zahrát na maminku. Jak se kdo rozhodne, tak to má.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz