Hlavní obsah

Laň, kobyla, slonice. Víte, jakou vagínu máte vy?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay.com

Každá ji má jinou, a přesto mají společné rysy.

Broskvička, mušlička, svatyně, jeskyňka. Každý jí říká jinak, ale pořád jde o tentýž pohlavní orgán - vulvu. Poklad ženských majitelek a objekt zájmu mužských dobyvatelů.

Článek

Ačkoli ženy nepovažují svou vulvu za hotový poklad, jako to zpravidla vnímají mužské protějšky u svých penisů, přesto lze říci, že každá příslušnice něžného pohlaví se o své vlhké království stará s nadstandardní péčí.

Aby ne, jde o reprodukční orgán, u nějž máme chtě nechtě zakódováno, že zajistí přežití dalším generacím a nám samotným (tedy mužům i ženám) poskytuje potěšení při postelových hrátkách.

V obecné rovině můžeme konstatovat, že každá vagína je stejná, pochopitelně čistě v anatomickém pojetí. Ovšem již na druhý pohled je zjevné, že v nich najdeme rozmanitost jako v nás samotných. Znáte to i u penisů: jeden je krátký, jeden dlouhý, jeden zahnutý, jiný zase rovný. V případě vagíny si pak především pánové všímají hloubky, velikosti stydkých pysků a vůně.

Věděli jste však, že podobně, jako se lidé dělí na atletiky, asteniky a pykniky, tak také ženské přirození má své vlastní škatulky? Koneckonců, nejeden muž se dušuje tvrzením, že podle tvaru rtů či nosu dokáže rozpoznat, jak která žena tam dole vypadá. Možná vám podobná prohlášení budou připadat jako vytahování se, nicméně mezinárodně proslulá odbornice na sex Tracey Coxová vysvětluje, s jakými typy genitálu se můžeme setkat a co nám poslouží jako rámcové vodítko pro identifikaci.

Laň či srnka - je pochva malých rozměrů. Velice těsná a větší penisy mohou narazit. Poznáme ji podle krásných vlasů, úzké tváře, hlubokého hlasu a silných zubů. Poševní sekret bývá příjemné vůně.

Kobyla - průměrná pochva. Vyznačuje se širokým chřípím, silnými nohami mírně do X, oplácanými stehny a spíše menším břichem. Poševní sekret voní po masu.

Slonice - velká pochva. Její majitelka bývá klasicky urostlou ženou. Je vysoká, silná a ramenatá. Poševní sekret má odér sloního potu - což si bohužel mnozí z nás těžko představují, jelikož ke zpoceným slonům často nečicháme.

Zdroj: T. Cox - Kámasútra

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz