Hlavní obsah
Aktuální dění

V Rusku se nekonaly volby, ale vyhlášení vůdce zločineckého gangu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Пресс-служба Президента России, www.kremlin.ru, creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Ne, opravdu nelze v Rusku mluvit o svobodných volbách a nejen těch prezidentských. Zástupci skutečné opozice jsou zavíráni do vězení nebo rovnou vražděni. Západ nesmí uznat násilnického mafiána Putina za ruského prezidenta.

Článek

Děkuji našemu ministerstvu zahraničních věcí za precizní vyjádření k frašce, která se konala o víkendu v Rusku. Černínský palác to ve svém prohlášení sdělil jasně. Volby prezidenta v Ruské federaci nebyly demokratické a transparentní. Už z toho důvodu, že zástupci skutečné opozice do nich nebyli připuštěni, o třech nastrčených figurkách nelze mluvit jako o protivnících Kremlu ani náhodou. Pravdou je, že nejen prezidentské, ale všechny volby v Ruské federaci bývají zfalšované a nelegitimní. Jestliže Rusové nemají svobodný přístup k nezávislým informacím a zástupci opravdové opozice nejsou do voleb připuštěni, jedná se o pouhé divadlo a podvod.

Reakce Západu musí být jednoznačná. Výsledky této komedie zvané ruské prezidentské volby je třeba neuznat a Vladimíra Putina nepovažovat za ruského prezidenta, ale vůdce mafiánského zločineckého gangu, kterým ve skutečnosti je. Perfektně to vystihli ve svém prohlášení Svobodní Rusové v České republice, kteří upozornili na vyjádření bývalého britského ministra námořnictva Sira Alfreda Duffa Coopera k Mnichovské dohodě z roku 1938. „Čekal jsem že dostanu rozkaz k boji, obávám se, že je to jediná řeč, které pan Hitler rozumí.“ A první lord admirality vzápětí podal demisi.

S Putinem je nutné zacházet stejně, dát mu najevo, že z něj nemáme strach. Takoví jako on, rozumí pouze síle. Nedávno mi můj kamarád vyprávěl, jak venčil svého malého pejska, když tu na něj zaútočil velký pes, který se podhrabal pod plotem. On se nelekl, křikl na něj, dal mu jasně najevo převahu, útočící pes dostal strach a zalezl zpátky za plot na svoje teritorium. Kdyby však kamarád jen na okamžik zaváhal, tak na něj velký pes zaútočí. A identicky je třeba jednat s Putinem, to je také takový násilnický pes, který útočí a ohrožuje své okolí. Před ním se nesmí projevit strach, jinak jeho agresivita bude narůstat.

Je tedy třeba zvýšit jakoukoliv podporu napadené Ukrajině a to hlavně vojenskou. Žádné zbraně pro tuto bezdůvodně napadenou zemi nesmí být tabu. Především však je třeba odmítnout Putina jako legitimního ruského prezidenta. On jim totiž není, je šéfem mafiánské bandy a podle toho se k němu chovejme. Ignorujme ho, protože slušní lidé se se zločinci nebaví. Mluvit s ním by se mohlo pouze v případě, že ohlásí stažení ruských vojsk z Ukrajiny.

Mám rovněž radost z toho, že jsou i normální Rusové, kteří vystupují jako protivníci Kremlu. Takoví se sešli o víkendu v Praze na Václavském náměstí, kde protestovali proti divadlu zvaném ruské volby. Jedna Ruska přitom zapálila Putinovu bustu, čímž dala najevo, že nechce takového prezidenta. Doufejme, že takových Rusů bude přibývat.

Zdroje:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz