Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Letuška je za šest bodů a proč lidi láká sex v letadle? Rady letušky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: LN_Photoart Airplane, Flight, City image. Free for use

Letadlo při přistání

Co si myslí letušky o sexu v letadle? Za kolik bodů je letuška pro bohatou smetánku a jaké je milovat se při volném pádu?

Článek

Rozmohl se nám tady takový nešvar… V poslední době se svět pobavil příhodou z letadla. Cestující si všimli, že se děje něco zajímavého na toaletě v letadle a zavolali stevadra, aby toaletu otevřel a situaci prověřil. Očividně z toho stevard radost neměl, ale tolaletu otevřel, a tak si mohli cestují natočit holé pozadí páru, který na toaletě zrovna dováděl. Nedávno pak vyšel další článek s tím, že se pár seznámil až v letadle. Proč se rozhodli k něčemu takovému? Proč i někdo, kdo se poznal až v letadle, využil příležitost prožít něco takového? Asi je to opravdu zajímavé téma. Co k tomu mohu říct z praxe? Proč je sex v letadle tak lákavý? Asi proto, že je to prostě neobvyklé místo. Málo kdo létá každý týden a pochlubit se takovým zážitkem, to už přinese plusové body u kamarádů. Když se zmiňuji o těch bodech, před lety mě pobavil kamarád zcela nepodloženou, ale zajímavou informací. Existuje prý jakýsi VIP klub nejbohatších lidí světa, kteří se pravidelně scházejí. Jedním z jejich témat k řešení, důležitých určitě přinejmenším stejně jako světový mír, je prý to, kolik za rok nasbírali bodů za sex se ženami podle jejich profese. Modelka je prý za čtyři body, letuška za šest! Sbalit letušku asi nebude tak jednoduché jako modelku. O lokaci avlivu na plusové body se prý nehovoří. Nevím, každopádně je to spíš konspirační teorie a netuším, kdo je za 10 bodů. Prezidentka?

Foto: jana vesela

Tady rozhodně není prostor pro laškování

Jiný kamarád se mi svěřil, že od puberty, kdy si začal žen všímat, touží zažít sex v letadle. Let jako takový mu prý zvedne adrenalin a vědomí, že dělá něco tajně, nejméně deset kilometrů nad zemí je pro něj top. Nevím, jestli se mu to povedlo, doufám, že to nebyl ten chlapík na videu. Ale asi nebyl, tuhle touhu nemá sám. Zažila jsem pár párů, kteří zašli na toaletu nenápadně po sobě. Kvůli velikosti letadlové toalety je pohodlný sex možný, jen když máte oba velikost hobita, jinak to bude asi opravdu jen o tom adrenalinu a akrobacii. Žádný velký zážitek bych od toho nečekala. Co také můžete zažít na malinkaté veřejné toaletě. Podle mě je to spíš nechutné. Nikdy nevíte, kdo tam byl před vámi a kam se strefil. Jednou mi vyprávěla kamarádka, nikoliv letuška, o milování v soukromém, malém letadle. Když si nejvíc užívali, pilot přešel do volného pádu (měli to tak s majitelem letadla domluvené) a ona prožila silný erotický zážitek. Moc jí to přeju, ale volný pád by mi ve velkém dopravním letadle přivodil úplně jiný silný, emocionální zážitek. Možná i poslední v životě. Takže raději ne! A co personál letadla a erotické hrátky v letadle? V prostoru kopitu nic, to vás zklamu rovnou, tam se žádná erotika nekoná nejen z bezpečnostních, ale i z praktických důvodů. Jednak je to velmi malý prostor plný důležitých tlačítek a páček o které nechcete zavadit a jednak jsou tam pořád dva. Jen jeden tam být nesmí od toho neštěstí, kdy se tam pilot sám zamkl a s plným letadlem si to namířil rovnou do Alpského vrcholu. A stevardi a letušky na toaletě? Ne, pro nás je to opravdu jen veřejná toaleta a jelikož létáme často, není to pro nás žádný adrenalin.

Foto: Nick Nayer_ foto for free

letadlo je cool

Pokud to tedy cestující nemohou vydržet na hotel nebo je to jejich životní přání, většinou přimhouříme oko. Na toaletě jsou totiž dvě kyslíkové masky. Nikoliv z tohoto zajímavého důvodů, ale kdyby tam třeba rodič přebaloval dítě. Takže i při ztrátě tlaku by měl být dovádějící pár v bezpečí. Jen je to nehygienické a tvoří se nám fronty. Berte prosím ohled na ostatní cestující, jsou tam přeci jen pouhé tři toalety na 200 cestujících.

Přeji krásný let!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz