Hlavní obsah
Lidé a společnost

Tři nejcennější pozadí na světě

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: pexels

krásná žena

Pěkné pozadí je ozdobou i zbraní ženy. Jaký je žebříček tří nejcennějších pozadí na světě?

Článek

Statisticky je prý takzvaných „Dolňáků“, mužů, kteří se u žen dívají především na jejich pozadí, víc, než těch, co se dívají nahoru. Statistiky mohou být zavádějící, jak je to doopravdy, nevíme. Každopádně, pěkné pozadí bylo vždy v módě. Ať už móda diktovala drobný zadeček slavné modelky Twiggy nebo pořádné barokní pozadí Venuše. A ženy rozhodně vědí, jak silnou je pro ně tato část těla zbraní. Stačí se pěkně zavlnit, projít se houpavým krokem. Na tvarování pozadí stojí celé byznysy.

Foto: pexels

krásné křivky

Ať už je to cílené cvičení, tvarující legíny a punčochy, plastiky a výplně nebo třeba masáže a zábaly. Existují dokonce soutěže o nejkrásnější pozadí! A ženám rozhodně nevadí předvádět svou přednost. Necítí se přitom ponižovány. Naopak. Krásná a sebevědomá žena měla vždy nad mužem velkou moc. Nejslavnější pozadí jsou samozřejmě ta, která jsou nejvíce vidět. Není náhoda, že ta nejcennější, pojištěná na nejvyšší částku patří slavným ženám. Na bronzovém místě našeho řebříčku by se umístila zpěvačka a australská ikona Kylie Minogueová (* 1968). Své pozadí si nechala pojistit na 5 milionů dolarů. Podle jejích vlastních slov nikdy nevíte, co vám přinese budoucnost. Může se z něj stát hruška. Na druhém místě se umístila influencerka a podnikatelka Kim Kardashianová (* 1980). O jejím pozadí neustále kolují spekulace, jestli je upravené plastikami, či nikoliv. Každopádně celý svět již viděl její pozadí mnohokrát. A to dokonce i zcela odhalené, když v roce 2007 unikl na internet záznam jejích hrátek se zpěvákem Rayem J (* 1981). Své pozadí si Kim cení na 21 milionů dolarů.

Foto: shutterstock

Jennifer Lopezová

A na prvním místě, trádá, se umístilo pozadí herečky a zpěvačky Jennifer Lopezové (* 1969). Nejen, že podle četných anket bylo vyhodnoceno jako nejkrásnější pozadí na světě, zpěvačky si jej nechala pojistit na celých 27 milionů dolarů.

zdroj: časopis Epocha 23/2023

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz