Hlavní obsah
Lidé a společnost

Agáta s Ornellou se v podcastu vysmály svým synům: Jsou tak tlustí, že medvěd v lese by se jich bál

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

V oblíbeném podcastu Agáta a Ornella show si dámy opět nebraly servítky. Tentokrát si však vzaly na paškál vlastní syny. Ty jsou momentálně v pubertě, prý trochu drzí - a podle svých maminek také při těle.

Článek

Modelka Agáta Hanychová má s dětmi naplánované léto do poslední minuty a plánuje si ho užít na maximum. Jednou z plánovaných aktivit je také čundr s její nejlepší kamarádkou Ornellou Koktovou. Když přemýšlely, jak se šesti dětmi někam pojedou a kde přespí, vymyslely, že nejstarší z dětí Kryšpín Dopita a Quentin Kokta, mohou spát venku.

Výlet obytným vozem

Na chvíli se obávaly, aby se jim snad něco nestalo, jelikož si ale vcelku pravidelně ve svém podcastu dělají z jejich váhy legraci, přihodily další polínko od ohně. „Kluci budou spát venku,“ naplánovala Agáta, že pojedou na výlet obytným vozem.

„A když je odnese medvěd, tak o dvě děti míň,“ dělala si legraci Ornella. A na to ji Agáta hned odpověděla: „Oni jsou oba dva tak tlustí, že ten medvěd by se jich bál.“ Dámy dostaly okamžitě záchvat smíchu a v komentářích jim fanynky děkovaly za skvělý díl, při kterém se popadaly za břicho.

Milují černý humor

Ačkoliv dámy pochopitelně milují své děti a legraci si z nich dělají vcelku pravidelně, navíc obě milují černý humor, za tohle jim synové nejspíš nepoděkují. Nejen, že zřejmě nepotřebují slyšet, zda potřebují shodit a kolik, taky by se jim mohly za věty maminek ve škole pěkně vysmát.

Tak snad to mají, holky, dobře promyšlené. Ostatně, podcast mají jako svou intimní zónu, ale sleduje je tisíce lidí…

Zdroj: Agáta a Ornella show, expres.cz, zivotvcesku.cz, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz