Hlavní obsah

Agáta ždíme podcastovou scénu, dokud dává. S bratrem Vincentem udělali další show

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Sourozenecká dvojice Agáta Hanychová a Vincent Navrátil umí být ve svých vyjádřeních pořádně ostří. Není divu, že jejich show Agáta a Vincent na Super.cz je tolik populární. Teď ale přicházejí s dalším počinem!

Článek

Agáta s Vincentem mají podivné vztahy - sice se zřejmě jako sourozenci mají rádi a pomohli by si v každé nesnázi, v normálním rozhovoru ale není o dobírání nouze. Zatímco se většinu času zdá, že Vincent si o své sestře myslí, že je tak trochu hloupá a dává jí to najevo, Agáta se chová, jako by to byl mlaďoch, který ještě o životě moc neví. Ale tenhle jejich střet diváky baví. A tak se rozhodli z toho něco vytěžit!

S Ornellou to klaplo

Překvapivý úspěch podcastu, který nese jméno Agáta a Ornella show, zřejmě Hanychovou ponouká, aby neusínala na vavřínech a vydělávala, dokud jsou lidé ochotni platit. S Ornellou to byla totiž trefa do černého.

U mikrofonu se tahle populární dvojice sejde párkrát do měsíce a vydělává jim to statisíce. Obvykle jsou totiž až překvapivě upřímné, což má za následek, že každý jejich díl plní titulní stránky novin několik dalších dní. Agáta ve svém podcastu třeba vůbec poprvé promluvila o tom, že za rozvodem s Prachařem stály také nevěry - o čemž se sice spekulovalo, nikdy se o tom však nemluvilo narovinu, často mluví také o rozchodu se Soukupem nebo soudním boji s otci svých dcer.

Osvědčí se bratr?

Show Agáta a Vincent: Taky názor teď zřejmě doplní jejich show Bez pózy. Do toho jim hodila vidle hned ve druhém díle jejich maminka, která promluvila o tom, že její děti rozhodně nějakou pózu mají - a mají na tom postavenou kariéru.

To ale není nic neobvyklého. Agáta se dlouho profilovala jako rebelka, a to jí zůstalo. Kdyby si takovou image tehdy nezískala, bůh ví, kde by dnes byla!

V posledním díle si Agáta a Vincent popovídali s Bárou Mlejnkovou. Tak schválně, co na sebe práskla tentokrát!

Zdroj: autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz