Hlavní obsah

Celý rok šetřím na dovolenou, aby mě pak v letadle otravovaly nevychované děti lhostejných rodičů

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Freepik (AI premium license)

Pro Irenu (42) je to každý rok to samé. Peněz nemá nazbyt, na dovolenou u moře šetří celý rok. Když už letí, najednou musí trávit v letadle čas s dětmi, které už se nemohou dočkat tobogánů a zmrzlin - a podle ní vyvádí jako smyslů zbavení.

Článek

Budu upřímná, už nějaký ten čas čekám na to, až někdo zavede letadla jen pro dospělé, přesně tak, jak je to u hotelů. Proč to ještě nikoho nenapadlo? ¨

Kopání do sedaček a řev

Pro člověka, který dítě nemá, je zkrátka neskutečně otravné, aby poslouchal křik nebo snášel kopání do sedaček ve svůj vytoužený den, na který šetřil celý rok. Já chápu, že máte děti a chcete se s nimi někam podívat, ale otázkou zůstává - vážně děti patří do letadla?

Vždyť se tam nudí, akorát vyvádí, je to pro ně změna prostředí. My, kteří jsme si na tu letenku poctivě vydělali, pak musíme snášet, že nám někdo dovolenou kazí od samého začátku. A to ani nemluvím, že u většiny z těch dětí se jen tiše modlíte, aby s vámi nakonec nejeli ještě do hotelu.

Letadla adults only? Ano, prosím!

Pokud se společnosti konečně rozhodnou zavést letadla adults only, budu první, kdo si tu letenku koupí. Už jsou takové hotely, proč by nefungovala i letadla? A myslím, že nebudu jediná.

Protože i když vám nikdo v tom letadle, milí rodičové, neřekne, většina z cestujících, kterým zrovna neskáče malé dítě po hlavě, si zkrátka myslí, že v tom letadle nemá co dělat.

Zdroj: komentář Ireny C.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz