Hlavní obsah
Lidé a společnost

Chystá Dancingerová ze Zlaté labutě tajnou svatbu? Kolegyně možná prozradila příliš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Bude se snad hvězda Zlaté labutě Marta Dancingerová vdávat? Alespoň to naznačila její herecká kolegyně Beáta Kaňoková, která jí na sociálních sítích veřejně poděkovala za pozvánku. Opravdu si ale přála její kamarádka takhle přijít o své tajemství?

Článek

Před časem se nechala Beáta Kaňoková na Instagramu slyšet, že její blízká kamarádka a kolegyně Marta Dancingerová by mohla chystat malou skromnou svatbu jen pro pár přátel. A mnozí se hned začali ptát, jestli to je teď Martin plán!

Nebyl by totiž příliš překvapivý. S partnerem Markem Pospíchalem už překonali mnoho nesnází. Museli se například naučit žít jako rodina poté, co si herec přivedl do jejich vztahu dva syny z předchozího manželství. A lehké to ani pro nikoho nebylo, herečka si k nim musela hledat cestu. Dnes mají společného syna Toníka, který jim dělá obrovskou radost a zdá se, že i mezi nimi to klape jedna báseň. Svatba by tak byla další logický krok!

Míří do StarDance - a stihne i svatbu?

Před pár dny ale vyšlo najevo, že jejím plánem do konce roku budou tréninky v soutěži StarDance - samozřejmě podle toho, jak dlouho se na tanečním parketě udrží. Stihla by i tak naplánovat velkolepou veselku?

Kaňoková možná jen vyjádřila přání, aby ji Marta pozvala, až k tomu dojde v budoucnu. Zda už dostala zásnubní prstýnek, herečka neprozradila. Představitelka Evy Duškové ale Dancingerovou obdivuje už od dob DAMU, kdy byla největším talentem ročníku a všem dávána za vzor.

Další provalená veselka!

Snad neprozradila něco, co neměla, jinak by mohl Kaňokové milovaný vzor pozvánku rychle zrušit. Zdá se totiž, že Beáta má občas takovou radost ze štěstí svých kamarádů, že zkrátka těžce udrží tajemství. Není to tak dávno, co propálila svatbu Donutilových, kteří datum své veselky před veřejností úmyslně tajili.

Herečka dala na internet fotku přímo z obřadu a pak se musela novomanželům omlouvat. Zdá se, že se ale moc nepoučila. Dancingerová s Markem Pospíchalem si ještě možná ani nevybrali prstýnky, ale už je po tajemství. Uvidíme, zda chystají radostné oznámení!

Zdroj: Instagram, super.cz, iDNES.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz