Hlavní obsah
Umění a zábava

Co říkaly Prachařovy děti na jeho odchod k Rybové? Problémy se s Marianou táhnou až dodnes

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Bylo to jako blesk z čistého nebe, alespoň pro některé. Když se před lety rozhodnul David Prachař, že opustí svou manželku Danu Batulkovou, byl až po uši zamilovaný do Lindy Rybové. Pro některé členy jeho rodiny byla ale taková změna velmi náročná!

Článek

Když našla herečka Linda Rybová zalíbení v Davidovi Prachařovi ze seriálu Specialisté, jeho manželka Dana Batulková byla její kamarádka. Jenže láska si nevybírá. A Rybová se pak nechala slyšet, že se zamilovala ve snu.

Pro lásku obětovala přátelství

Přestože je dnes situace mnohem klidnější, cestu si k sobě tehdejší kamarádky už nikdy nenašly. Populární herečka ze seriálu Ulice několikrát v rozhovorech nadhodila, jak těžkou pozici to pro ni znamenalo, že se stala partnerkou muže, který byl ženatý. Byla veřejně pranýřována za to, že odloudila otce od rodiny a nebyl snad nikdo, kdo by jí to ulehčil. Ženy ji urážely, psaly jí nenávistné dopisy. Bála se vyjít ven před dům. Všechno mlčky přečkala. Možná doufajíce, že jednou bude nakonec lépe. Rok se s Prachařem přátelila, až se prý v noci probudila s pocitem, že ho miluje. „Myslím, že jsme se nehledali, nechtěli jsme se hledat nebo nesměli jsme se hledat. Když jsme byli téměř rok přátelé, tím myslím, opravdu přátelé, zdál se mi takový sen, ze kterého jsem se probudila s láskou. Prostě mi to došlo až v tom snu,“ zavzpomínala na těžké chvíle po letech.

„Ženy, které jsem nikdy neviděla a ony mě také ne, mi psaly ohavné dopisy. Že jsem prototyp něčeho, co jim zničilo život. Sdělovaly mi, že od nich muž odešel přesně kvůli tomu druhu ženských, jako jsem já. Těch, co vypadají, že neumí do pěti počítat, a přitom mají všechno spočítané. Nikdy jsem nepochopila, co mám mít spočítané,“ dodala.

Prachařovi mají herectví v krvi

Buď, jak buď, děti se usmířily. Dospělí už bouřlivé emoce uklidnili. Dokonce se Batulková potkala s Prachařem na natáčení seriálu Slunečná, kde si zahráli bývalé milence. A tuhle životní zkušenost oba rozhodně měli. Když se jim rozpadalo manželství, nebyli v tom ale sami. Měli totiž syna Jakuba a dceru Marianu. A léta se mluvilo o tom, že Jakub nemohl svému tatínkovi odchod k jiné ženě odpustit. Jako správný kavalír stál za Batulkovou a bránil ji zuby nehty.

Nebylo to ale k ničemu. Rybová s Prachařem ustáli nepřízeň veřejnosti, zplodili spolu tři děti, a i po dvaceti letech jsou stále svoji. Mají spolu tři děti, které už jsou jednou nohou z domu - Josefínu, Rozálii a Františka. Rodina Prachařových má herectví zkrátka v krvi, Rozálii a Josefínu jste mohli nedávno vidět v seriálu Lež na pláži.

Za potíže s muži viní otce

Není to tak dávno, co se Mariana, kterou má Prachař s Batulkovou, rozplakala, že není lehké být dcerou slavných rodičů. Často ji totiž srovnávají s úspěšnějšími členy rodiny. Ona se živí jako influencerka, chce se přestěhovat do Anglie a nedávno oslavila krásné třicáté narozeniny. Navzdory tomu ji nikdo neviděl po boku muže, stále nemůže najít toho pravého.

„Já si říkám i ohledně těch partnerů, že až přijde, tak přijde. Já nechci být ta holka, co chodí a hledá, řeší biologické hodiny,řekla. „Chodila jsem na terapie, kde jsem celkově řešila svoje vztahy s muži, a zjistila jsem, že to trochu pramení z mé minulosti. Nechtěla bych zabředávat do detailů, protože každý vždy svádíme všechno na své rodiče a myslím si, že to není úplně fér. Jsou to také lidi, co jsou na tomhle světě poprvé a nějak se snaží,“  dodala a je jasné, koho tím myslela!

Bratr Jakub je oproti ní trochu činorodější - s modelkou Agátou Hanychovou má dceru Miu, rozvedli se čtyři roky zpátky. Nyní žije po boku krásné herečky Sary Sandevy, známé například ze seriálu Jedna rodina. Mariana na toho pravého zatím stále čeká.

Zdroj: autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz