Hlavní obsah
Lidé a společnost

Lewandowská balí chlapy na lež. Příbuzenství se slavným fotbalistou FC Barcelona jim nevyvrací

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Momentálně má Simona Lewandowská ze Zlaté labutě prožívat lásku s hereckým kolegou Goranem Maiello, známým ze seriálu Zoo. Znají se už od školy, přesto by mohl mít herec velkou konkurenci. Co Simona říká mužům?

Článek

Mnozí by si mohli myslet, že si Simona Lewandowská snad nechává otevřená vrátka, kdyby to s hercem Goranem Maiello nevyšlo!

Je mladá, krásná a úspěšná – není divu, že je o ni zájem. A pomáhá jí jedna maličkost. Muži si často myslí, že je příbuzná se slavným polským fotbalistou Robertem Lewandowski (35), který hraje za klub FC Barcelona!

Kdo je Robert Lewandowski?

Robert Lewandowski je polský profesionální fotbalista, který je považován za jednoho z nejlepších útočníků současnosti. Narodil se 21. srpna 1988 ve Varšavě. Svoji profesionální kariéru začal v polských klubech Znicz Pruszków a Lech Poznań, kde si rychle získal pověst výjimečného střelce.

V roce 2010 přestoupil do německého klubu Borussia Dortmund, kde vyhrál dvakrát německý titul (Bundesliga) a dosáhl finále Ligy mistrů UEFA v roce 2013. V roce 2014 se stal hráčem Bayernu Mnichov, kde se stal jedním z nejproduktivnějších útočníků v historii klubu. S Bayernem vyhrál mnoho titulů, včetně Ligy mistrů UEFA v sezóně 2019-2020. V roce 2022 přestoupil do FC Barcelona. Není tak pochyb o jeho nesporném talentu. A jeho jméno znají všichni!

Simona to chlapům nevyvrací

A muži si často myslí, že právě Simona je s Robertem příbuzná! Na tom sice není ani špetka pravdy, kdo by to ale hned vyvracel? Někdy sice křehká herečka přizná barvu, když už je ale o co stát, nechá protějšek si klidně myslet, že má zkrátka sportovní kořeny.

A to je jasné, že na chlapi něco takového funguje. Jen je otázkou, co na to Maiello, který je jako pravý Ital zvyklý si svou krásku pořádně chránit. V poslední době na sebe dvojice prý nemá moc čas, dokonce se šířily zvěsti, že se rozešli, což zatím ale ani jeden z nich nepotvrdil. Tak snad to nebude kvůli fotbalu!

Zdroj: iDNES.cz, sport.cz, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz