Hlavní obsah
Umění a zábava

Dara Rolins a Simona Krainová kdysi sdílely stejného muže. Kamarád do deště to rozhodně nebyl

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Sagvan Tofi, idol tehdejší doby, kterému ženy ležely u nohou. Okouzlil i modelku Simonu Krainovou, která o něj svedla boj se zpěvačkou Darou Rolins. A nakonec to byl herec, kdo prohrál.

Článek

Idol osmdesátek, kterého si holky lepily na zdi pokojíčků, to byl Sagvan Tofi, který zazářil ve filmu Kamarád do deště po boku Lukáše Vaculíka. Může se mu někdo divit, že chodil se dvěma ženami najednou? Jeho vyvolené se divily rozhodně.

Ženy jsou to nejhezčí, řekl

Je s podivem, že Sagvanovi stačil jeden film a píseň Dávej, ber, aby se z něj stala celoživotní celebrita, po které touží tisíce žen. Ačkoliv dnes to už není ten vyhlášený Casanova, který by na každé diskotéce balil jinou ženu, jistě rád vzpomíná na doby, kdy platil za pořádného rebela.

„Jestli jich bylo 924 nebo 1024? Vážně nevím. Ženy jsou to nejhezčí na světě, co může chlapa potkat. Vedou se kvůli nim války, chlapi chtějí být slavní, aby získali jejich pozornost. A já měl to štěstí, že mi na to stačily tři filmy,“ řekl herec pro Blesk.cz.

„Dokonce se mi stalo, že jsem si začal nějaký románek, ale pak jsem zakrátko tu holku vůbec nemohl poznat, protože jsem si ji prostě nezapamatoval. Teď už to mám samozřejmě hozené jinak,“ řekl v Intim s Heidi Janků.

Trapas, o kterém věděl celý showbyznys

A jednou se mu tak stalo, že dokonce randil se dvěma kráskami najednou. Podlehla mu modelka Simona Krainová i zpěvačka Dara Rolins.

Jenže se Tofi hodně divil, když se ženy sešly, vše si vyříkaly a najednou se z nich staly kamarádky. Tofiho nechaly a začaly si užívat, pařily spolu, svěřovaly si ta největší tajemství. Dokonce si vedle sebe koupily byt a chtěla takhle žít celý život. Kamenem úrazu se stalo Simonino první manželství s hercem Bořkem Slezáčkem. To prý Rolins nerozdýchala, neměla ho ráda a měla Krainové vyčítat, že to finančně vše táhne sama.

Manželství sice nakonec skončilo bouřlivým rozvodem a mnoha ostrými výroky později, ale přátelství dvou žen, které si kdysi byly tolik blízko, se už nikdy neobnovilo. Že by spolu dnes byly na nože, to se říct nedá, ale tajemství asi každá z nich už svěřuje přeci jen někomu jinému…

Zdroj: kafe.cz, blesk.cz, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz