Hlavní obsah
Lidé a společnost

Lucie Vondráčková s mladším partnerem do budoucna nepočítá, řekla mu to jasně

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Herečka ze seriálu Ulice Lucie Vondráčková už nechce o dalším těhotenství ani slyšet. Jenže její mladší partner, zápasník Zdeněk Polívka, je bezdětný, a navíc pochází z osmi sourozenců. Aby nezůstal bez vlastního potomka, má herečka plán.

Článek

Zřejmě už nechce čelit dalším rozhovorům o společné budoucnosti, natož dotazům novinářů, zda bude další dítě, a co bude dělat, kdyby jí Zdeněk Polívka utekl za jinou. A tak se smířila s tím, že to tak jednou bude, a basta.

Hlídání a špetka doučování k tomu

Jelikož je ale Lucie žena velkorysá, tak svému partnerovi nabídla, že kdyby přeci jen jednou frnknul za jinou, klidně mu bude hlídat. A aby přihodila něco navrch, naučí jeho děti francouzsky!

Zdá se to jako líbivý plán, ale Polívka je do své krásné plavovlásky zamilovaný až po uši, a jen sotva přistoupí na takové divoké řešení.

Bolestivý rozvod

Možná za její přístup k dalšímu těhotenství může také bolestivý rozvod s hokejistou Tomášem Plekancem, se kterým má syny Adama a Matyáše. Ty jsou pro ni sice vším a kompletně změnili její život, na druhou stranu už si podle svých slov užívá, že jsou přeci jen větší a Vondráčková má tak čas na práci, ke které se ráda vrátila.

V písni Rekordérka totiž naznačila, že se pro Plekance obětovala a po chutí jí to dnes zrovna dvakrát není:

Byla sem ženská na medaili, rekordérka odpouštění hříchů tvých,
byla sem ženská na medaili, svého štěstí, jen náhradník
leštila jsem ti schody do výšky a věrně stála ve tvém stínu
můj svět mi kdesi unikal, kdesi unikal, ztrácela sem se a čas plynul.

Začínám znova žít a nemusíš se o mě bát, chci okna k nebi otvírat, s tím že na něm nové slunce mám…

Nebyl to příběh zrovna supr, alespoň pro mě vůbec ne. Stejně teď nevyčítám si, ty marné roky ztracené, náhradní život žila jsem jak mnohé ženy které časem zapadly, žila jsem s tebou léta, dny, ten život náhradní a mé sny se do vrásek propadly…

Ženou v domácnosti snadno a rychle

Drsný vzkaz pro Plekance nikomu neuniknul - už spojení s medailí. Plekanec se totiž v Kanadě živil jako profesionální hokejista a Vondráčková se tak stala ženou v domácnosti. Svou úlohu plnila roky svědomitě, teď se však zdá, že tím ztratila sebe sama. Na americkém kontinentě totiž své sny odsunula stranou. Bojí se toho samého i u Polívky, že by dalším dítětem ztratila vše, co se jí rozvodem do života vrátilo?

Ať tak či tak, je jasné, že v tomhle Vondráčková neustoupí. A pokud s ní bude chtít její partner zůstat, bude muset něco obětovat!

Zdroj: iDNES.cz, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Zdeněk Polívka

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz