Hlavní obsah
Lidé a společnost

Herci Pavlu Zedníčkovi z Jedné rodiny tragicky zemřel synovec, policie to vyšetřovala skoro rok

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Už to je to pět let, co herec Pavel Zedníček tragicky přišel o svého synovce Jakuba (†27) při dopravní nehodě. Jeho vůz zřejmě dostal smyk, který nebyl smrtelný, po nárazu ale řidič vystoupil z vozu a vešel do dráhy dodávce.

Článek

Tragická událost se stala na Nový rok v roce 2018. Tehdy utrpěl hercův synovec vážná zranění, kterým na místě podlehl. Nejen, že byl mladým mužem, ale byl také otcem desetiměsíční dcery. Jeho strýc uvedl, že na něj myslí často a jeho ztráta nikdy nepřebolí.

Odešel nadaný člověk

Tragickou nehodu vyšetřovali policisté skoro rok. „Všemu předcházela havárie osobního automobilu do svodidel, její viník nepřizpůsobil rychlost jízdy zejména svým schopnostem, vlastnostem vozidla, pozemní komunikace, její kategorii a třídě,“ uvedl tehdy pro TV Nova policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Pavel Zedníček na něj vzpomíná na něj jako na nadaného člověka, muzikanta, herce i zpěváka. Dokonce se nechal slyšet, že kdyby tu teď Jakub byl, hned by mu dal facku za to, že ho opustil a nechal ho samotného. Společně kdysi dvojice moderovala pořád Kurňa, co to je.

Vlastní děti Zedníček nikdy neměl, což herce mrzí, podle svých slov si je přál. Nevlastní dcerou je mu Lucie Zedníčková.

Zdroj: tn.cz, blesk.cz, extra.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz