Hlavní obsah
Umění a zábava

Kdyby v Policii Hvar nebyl Štáfek, byl by to úplný odpad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

V nové kriminálce Policie Hvar se diváci mohou každou neděli těšit na Alžbětu Ferencovou a Jakuba Štáfka. Bez jednoho z nich by to nefungovalo. A slovenská kráska to není.

Článek

„Michal je detektiv, ale jeho postupy nemají s realitou nic společného. Policie Hvar je směsice humoru a specifického žánru, který má diváky hlavně bavit. I ty postavy jsou spíš zábavné, bizarní,“ sliboval herec Jakub Štáfek, kterého diváci poprvé viděli v neděli v roli detektiva Michala Pokorného.

Herci mají mezi sebou skvělou chemii

„Mezi námi je dobrá chemie. Kdyby mezi námi nefungovala, nefungoval by celý seriál. Může to znít možná hodně sebevědomě, ale na nás to stojí a s námi to padá, chválil si seriálovou kolegyni Alžbětu Ferencovou. Tu mohou znát mladší diváci jako partnerku rappera Paulieho Garanda.

Podle kreativního producenta Davida Musila je Policie Hvar kriminálka s nádechem prázdninové pohody, která se striktně nedrží pravidel vyšetřování. K tomu pomáhá také prostředí, kde se natáčela - tvůrci zvolili krásné a českými turisty oblíbené Chorvatsko.

Foto: se souhlasem TV Nova

Na natáčení Policie Hvar bylo veselo!

Bez Štáfka by to nešlo

Kdyby ale nebylo oblíbeného herce Jakuba Štáfka, který zkrátka umí hrát a dělá dobré vtípky, asi by tam fakt nebylo na co koukat. Kriminální zápletky jsou o ničem, mladý Tom Sean Pšenička je tam úplně navíc a divák má potřebu přemýšlet nad tím, jestli jeho honorář nebyly vyhozené peníze… S Leonou Skleničkovou je to dost podobné.

Nova se snaží, ale zdá se, že zatím jí ty seriály tak dobře prostě nejdou…

Zdroj: TV Nova, VOYO

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz