Hlavní obsah
Umění a zábava

Kletba minulé série Love Islandu znovu ožívá: Alagia je nová Adriana, vymstí se jí to po příletu?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Nova

V úvodních dílech show Love Island si šla Domi Alagia přímým krokem pro titul jedné z nejvyspělejších účastnic letošní série. Když ale přišla z Casa Amor s Maťem a Dušan si zabalil kufr, začali mnozí vzpomínat na loňskou Adrianu a Lua.

Článek

Love Island už má svou největší zradu letošní série. Influencerka Domi Alagia nechala napospas u ohniště svého milovaného Dušana, který jí ještě před odchodem do Casa Amor věnoval krásné šperky na důkaz své lásky.

Nebyla si jistá

Jenže ve vile Casa Amor, která měla prověřit jejich lásku, si Domi vybrala Maťa, který jí podle jejích slov hned při příchodu urazil, když se jí zeptal, zda vůbec už může pít. Sice to do poslední chvíle vypadalo, že do vily dorazí s Nathanem, ale ten nakonec skončil v náručí krásné Emy.

Její příchod v náručí Maťa způsobil, že se musel Dušan během půl hodiny sbalit a mazat domů. Nepřipomíná vám to něco? Diváci na sociálních sítích okamžitě začali vzpomínat na Adrianu Brabencovou a Ladislava Lu Jambora. Ten se pro svou lásku loni vrátil do vily, ale nakonec odešel s nepořízenou, když si vybrala Olivera.

Minulost se opakuje…

Když se 22. díl ve čtvrtek večer dostal do vysílání, diváci začali šílet. Na sociálních sítích se začaly objevovat komentáře, že Dominka fanoušky zklamala, proč si vybrala Maťa. Evidentně ani ona nebyla se svoji volbou spokojená, protože třičtvrtě dílu proplakala zoufalstvím, že chce Dušana zpátky. Už teď se rojí diskuze, zda ho tam produkce vrátí zpátky, aby udělala pořádné drama. Diváci přeci milují šťastné konce!

Ze zkušenosti už víme, že takové zvraty jsou sice divácky atraktivní, ale také se příliš neopouští a účastníci si je s sebou berou i do skutečného života. Adriana kvůli své volbě čelila „hejtům“ i několik měsíců po příletu z Love Islandu, a jsou tací, kteří jí to dodnes neodpustili. Jako by to byl cejch, kterého se bude zbavovat několik dalších let. Bude to i případ Dominiky? Na sociálních sítích se jí zastal její bývalý partner Honzi Michálek, který sledující vyzval, aby jí nesoudili za to, že si vybrala někoho nového.

Život Love Islandem sice nekončí a Dušan se zapřísahal, že na ní počká, ale… Opravdu to tak bude? A co její působení v Love Islandu, jako jedné z nejvýraznějších účastnic, udělá s kariérou influencerky? Dokonce se objevily názory, že Dominika brzy odstoupí, protože na ni tlak celé show bude příliš. S Dušanem by pak mohli mít šanci venku.

Zdroj: Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz