Hlavní obsah
Umění a zábava

Nikola z Výměny manželek: Jsem dobrá máma, říká na TikToku. Tvoje dítě se třese strachy, píšou jiní

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Ve středu uvidí diváci na televizních obrazovkách Výměnu manželek, která už teď budí velké emoce. Zatímco Nikola je puntičkářka a dbá na perfektní úklid, Petra z Irska se jí bude smát. A vyvrcholí to u osmi očí!

Článek

Už teď se vedou na internetu bouřlivé diskuze o tom, zda je chování Nikoly normální nebo hraniční s psychickou poruchou. A diváci si vůbec neberou servítky. Mladá maminka totiž miluje úklid - vše musí být podle ní, je velký generál a doma musí být vždy perfektně uklizeno. Dokonce, když během výměny její syn vylije colu na zeď, má obrovský strach. To vyměněnou manželku Petru překvapí.

Paní by se měla léčit, píšou někteří

„Možná, kdyby chodila do práce, tak jí to vysávání přejde,“ píše divačka Lenka na Facebooku. A další následují. „Mně přišlo nejvíc smutný jak se chlapeček bál, když ušpinil tu zeď,“ píše Nikola. „Úklid a pořádek ano, ale tohle je moc. Paní by se měla léčit,“ dodává Michaela.

„A pak, že já jsem magor na úklid, tohle bylo moc,“ píše Petra. „Hlas měla jak děcko, ale pořád se chlubila tím, jak doma řve,“ hodnotí Martina. A takových komentářů bychom našli na sociálních sítích nespočet.

Musí se obhajovat?

Snad právě proto se Nikola rozhodla, že na svém TikTok profilu všem ukáže, je dobrá máma a svým dětem se věnuje na maximum. Jeden z argumentů, který často zazníval, byl totiž ten, aby šla s dětmi raději ven. Ukázala dovolené, společně strávený čas a všechny ujistila, že ona je skutečně dobrý rodič.

Jenže i tak dostává jeden komentář za druhým, že se jí děti jen bojí. A zatímco u osmi očí neměla Nikola pocit, že Petra vede svou domácnost dobře, tu diváci ocenili. Zda bude tento názor pokračovat i u široké veřejnosti, která nekouká jen na VOYO, uvidíme už dnes večer!

Zdroj: TV Nova, VOYO, Facebook, Tik TOk

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz