Hlavní obsah
Lidé a společnost

Po boku manžela žije Dana Morávková bez skandálů už 28 let, Čenského bude mít ale na talíři pořád

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Herminapress (volná fotobanka KVIFF)

Znáte stabilnější pár českého showbyznysu? Dana Morávková je vždy slušná, elegantní a milá. Po svém boku má už celé roky pianistu Petra Maláska a ačkoliv se jim skandály vyhýbají, Jana Čenského jí už nikdo neodpáře… Jak je to možné?

Článek

Jan Čenský a Dana Morávková - to je věčný námět bulvárních plátků o nenaplněné lásce, kterou tahle dvojice čas od času podpoří nějakým kontroverzním výrokem v médiích. Třeba nedávno, když promluvili o tom, že se herec měl krásné brunetce dobývat do kalhotek!

Kde je Čenský, tam jsou ženský!

„Stopla jsem to já, když jsem vykřikla: No, Honzo! Když mě líbal až pod pupíkem,“ smála se Morávková v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Ten nezapomněl tehdy podotknout, že už odjakživa se říká, že kde jsou ženský, tam je Čenský. Ale ne u Morávkové.

Ta se sice zřejmě nikdy nezbaví cejchu té, kterou „tajně Čenský miluje“, ale s manželem bok po boku žije už 28 let, vychovali syna, který nedávno úspěšně dokončil studia v zahraničí a Maláskovi byla dokonce velkou oporou i nedávno, když měl ošklivou nehodu na kole. Zlomil si obě ruce, což je pro klavíristu pořádná mela.

Bulvár čeká na každou jejich chybu

Přesto už roky čeká bulvár na to, až se Morávková s Maláskem pohádají, až se rozvedou nebo pohádají o majetek. Vzhledem k tomu, jak je tahle herečka, která už dlouho ztvárňuje roli Zdeny Suché v Ordinaci v růžové zahradě, populární, by se taková titulka prodávala po tisících.

Jenže Morávková je taková dáma, že i kdyby u nich doma létaly talíře, vždy si to nechá pro sebe a svému muži bude oporou -stejně tak, jako on ji. Když se letos objevili společně na karlovarském filmovém festivalu, doslova zářili štěstím a úsměvy rozdávali na všechny strany. A kdyby snad někdo pochyboval o tom, že s Čenským přeci jen nemají nějaké ty pletky, budiž jim důkazem, že čas od času vyráží na dovolenou rovnou ve čtyřech. Krásné přátelství totiž Morávkovou pojí nejen s kolegou Janem, ale také s jeho ženou!

Zdroj: iDNES.cz, super.cz, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Jan Čenský
Petr Malásek

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz