Hlavní obsah
Lidé a společnost

Podivné manželství Agáty: Dopitu požádala o ruku sama, pak připravila předmanželskou smlouvu i závěť

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem FTV Prima/ LikeHouse 2

O manželství Agáty Hanychové a Mirka Dopity se toho vlastně moc neví. Mnohem častěji totiž bulvár zaměstnává její bouřlivý vztah s expartnerem Jaromírem Soukupem, který je jako vystřižený z tragického románu. Přitom se zdá, že ani Dopitovi nevěří.

Článek

Když se Agáta Hanychová na konci roku 2023 vdala, všichni valili oči. Některé to sice napadlo, ale spíše jako dobrý vtip než ostrá realita. Jenže se zdá, že to není tak velká láska jako tomu bylo v případě jiných mužů. Nebo je to snad právě to pravé, a proto je to tolik jiné?

Žádost o ruku před celou rodinou

Agáta už dříve prozradila, že Dopitu požádala o ruku sama. Učinila tak v listopadu loňského roku před celou rodinou. Důvod to mělo jednoduchý. On už ji o ruku jednou žádal, když byla před 12 lety těhotná s jejich synem Kryšpínem. Jenže tehdy došlo z Dopitovy strany na nevěru, Agáta se mu to chvíli snažila odpustit -a pak to vzdali oba.

Je vlastně zázrak, že navzdory všemu k sobě našli cestu zpátky. Jelikož si ale Agáta moc dobře pamatuje, jak dopadlo její manželství s Jakubem Prachařem a kolik ji stál rozvod, neponechala nic náhodě. A s Dopitou sepsala předmanželskou smlouvu. Jako by mu snad pořád nevěřila?

Došlo i na závěť

Je dost možné, že po několika nevydařených partnerských vztazích už zkrátka není naivní a umí se postarat o to, aby její děti nepřišly o střechu nad hlavou. Právě dům na okraji Prahy byl totiž hlavním předmětem sporu během rozvodu s Prachařem.

A aby to mělo pojištěné komplet, sepsala také závěť. Zda v ní figuruje Dopita? Ani náhodou. Vše dostane její mladší sestra Kordula. Důvod je jednoduchý. Podle Agáty je nejmladší, takže tu bude nejdéle. Zdá se, že na Dopitu se v téhle domácnosti zkrátka nemyslí…

Zdroj: Instagram, Agáta a Ornella show, blesk.cz, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Kordula Stropnická

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz