Hlavní obsah
Lidé a společnost

Potká Pecháčková ze ZOO konečně toho pravého? S kolegou to zřejmě nevyšlo

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem FTV Prima

Herečka Michaela Pecháčková ze seriálu ZOO se nijak netají tím, že toho pravého ještě nepotkala. Možná si za to ale tak trochu může sama - na toho, kdo přijde, má dost jasné požadavky!

Článek

Půvabná herečka Michaela Pecháčková by mohla mít na každém prstu deset nápadníků. Je krásná, mladá, talentovaná, a z natáčení seriálu ZOO se proslýchá, že je největší sluníčko široko daleko. Tak jak je možné, že ji ještě žádný muž neulovil?

Zamilovala se do kolegy?

Není den, aby přišla do práce se špatnou náladou. O tom, s kým randí, se však dlouho jen spekulovalo. Vzhledem k tomu, s kým ji spojovala dějová linka v ZOO, se mluvilo například o Davidu Gránském, který je ale ženatý a myšlenky má pouze u své rodiny. Došlo také na Tomáše Kluse, ale na toho je přeci jen trochu mladá.

A tak přišel čas na pravdu! Pecháčková potvrdila, že je nezadaná a půjde na to pěkně po staru – ať si někdo nemyslí, že by ji sbalil na sociálních sítích. Musí jí oslovit, pozvat na rande a ukázat, že má o ní skutečný zájem. Pokud k tomu ještě bude umět vařit, bude to jedině plus, protože ona zkrátka miluje jídlo! Sama se nijak netají tím, že je ze staré školy a na žádné frajírky jí neužije. Chce někoho, kdo jí otevře dveře, když vstupuje do restaurace, pomůže jí z auta nebo jen podá kabát… Potká ale takového?

Zlomil jí Bilina srdce?

Ještě nedávno to přitom vypadalo, že jejím vyvoleným se stal kolega Šimon Bilina, který hraje v ZOO Haďáka. Pecháčková totiž zveřejnila na Instagramu dost intimní fotku a napsala, že co se škádlivá, to se rádo mívá…

Dokonce se v té době Bilina rozešel se svou dlouholetou partnerkou Hanou Drozdovou, kterou si chtěl údajně brát. Drozdová si zařídila vlastní bydlení, začala nový život a lásce byl konec. Pecháčková ale dál v rozhovorech tvrdí, že je nezadaná… Má tahle záhada vůbec řešení? Nebo jí snad kolega zlomil srdce?

Zdroj: FTV Prima, Instagram, super.cz, iDNES.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz