Hlavní obsah
Rodina a děti

Stačí říct a exmanžel koupí dětem cokoliv. Je to moje pomsta za to, co mi udělal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Jitka se jen těžko smiřovala s tím, že její milovaný Tomáš odešel od rodiny za mladší milenkou. Nepomohlo ani to, že se nadále staral o děti jak nejlépe uměl. Jeho exmanželka totiž našla způsob, jak mu to pěkně oplatit!

Článek

„Jsme dohodnuti, že platí měsíčně nějakou částku, a když je potřeba, koupí navíc. Třeba boty, zaplatí lyžák nebo tábor,“ vysvětluje Jitka, že se umí s bývalým manželem dohodnout. Jenže to už jí dávno nestačí.

Sen o rodině se rozpadl

„Každý den přemýšlím, co bych mu ještě mohla napsat, co by zaplatil. Nemůžu mu odpustit, že nás doma nechal a odešel za mladší milenkou. Proč? Co mu doma scházelo? Přiznávám, že nejsem ani zdaleka tak krásná, jako to, co si našel, ale stejně. Máme spolu dvě děti, chtěla jsem úplnou rodinu,“ běsní Jitka. Tomáš se za celou dobu jejich manželství nestaral o to, co se pro děti kupuje, jen na to své ženě dával peníze.

A tak teď ani nemá přehled o tom, zda jsou její nároky oprávněné. Toho se ona rozhodla chytře využít, a ze svého nedává takřka nic. Hloupé jí to ale prý není. „To je otázka priorit, samozřejmě. Kdyby byl doma, tak by se to nemuselo dít,“ odsekla Jitka.

Proč je teď takový?

Jak dlouho tohle ještě bude fungovat? To Jitka neví, ale je připravená dostat z celé situace maximum. Mrzí jí, že je najednou Tomáš jako vyměněný. Samý vtípek, zatímco po jejím boku býval vždy morous, najednou jezdí do zahraničí, ačkoliv s dětmi neletěl nikdy nikam, protože tvrdil, že to letadlo určitě spadne.

S ní to všechno jde. A já jsem doma, sama. Každý večer. Nechápu to, proč od nás musel odejít. Copak mu za to stála?

Zdroj: autorka vycházela z rozhovoru s Jitkou B.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz