Hlavní obsah

Tchyně si k nám domů vodila milence. Nevěděli jsme to několik let

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Freepik / premium license

Když manželé Denisa (34) s Martinem (32) odjížděli na dovolenou, vždy prosili rodinu, jestli by jim nepohlídala dům. Měli tam květiny a rybičky. Jenže to nevěděli, že Martinova maminka využívá prázdný dům ke svým zájmům!

Článek

„Přiznám se, že tohle někomu říct, tak se tomu spíše lidi smějí. Jenže mě to vtipný nepřijde. Umíte si představit, že má někdo cizí sex ve vaší posteli? Martin se o tom semnou odmítá bavit, ale já už tchyni klíče od domu nikdy nepůjčím,“ svěřila se Denisa.

Prozrazené tajemství

Mladí manželé na kuriózní tajemství přišli vlastně náhodou. Tchyně jim hlídala dům, když odletěli na dovolenou do Egypta. Spletli si však datum, kdy odlétají zpět, a tak jí nahlásili, že přijedou o den později. Nepovažovali za nutné z letiště hlásit, že už se vrací. A možná, že měli.

„Když jsme přijeli, přímo v naší ložnici byla nahá tchyně s mužem, kterého nám později představila jako svého milence. Prý se neměli kde vídat, a tak využívali příležitosti, kdy jsme pryč. Ani se neomluvila, její jediná věta na obhajobu byla, že povlečení nám pak vždy převlékla. Ale copak je to ten problém?“ říká Denisa.

Velké hádky

„Pochopitelně to udělalo zle i v manželství s Martinem, protože ten nedokáže pochopit, co mi tak vadí. Teď máme letět na tři týdny do Ameriky, a jasně, že nemám komu jinému říct, aby se nám o dům postaral. Ale jak se jako mám podívat tchánovi do očí, když vím, že dáváme tchyni klíče od pelechu, kam si vodí milence? Bůh ví, jestli má jen jednoho. Já jsem fakt ráda, že i žena v jejím věku si dokáže užít krásné chvíle, ale pokud jí nevyhovuje manželství, měla by se rozvést, a ne nás využívat ke svým lžím,“ má mladá žena jasno. Tchyně se nakonec přiznala, že už to dělá několik let, co jim hlídá dům. Při té představě je Denise mírně řečeno nevolno.

Na manžela tlačí, aby to svému otci řekl. Ten s tím nechce mít nic společného. Lžím tak stále ještě není konec…

Zdroj: autorka vycházela z rozhovoru s hlavní aktérkou Denisou

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz