Hlavní obsah

Těžký návrat Filipa Křížka ze Survivoru: Začalo se spekulovat o nevěře na ostrově

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Jednoduché to teď nemá účastník letošní řady Survivoru Filip Křížek. Po jeho návratu, kdy diváci nepochopili, proč tak náhle hru vzdává, se začalo spekulovat o tom, že měl být své přítelkyni nevěrný!

Článek

Jde o nepodložené spekulace, které vznikly na základě vyjádření vypadlé Ráchel. Ta totiž prohlásila na svém Instagramu, že tam „někdo s někým něco měl“. Z různých zdrojů se pak začalo proslýchat, že se to v televizi neobjeví, protože produkce nechce dotyčnému rozbít rodinu. Podezření tak pochopitelně padlo na Filipa.

Proč by to Nova nedala do vysílání?

Zvěsti o tom, která slečna mu měla na ostrově učarovat, se však liší. Někteří mluví o Nikole, další o policistce Kristýně. Nabízí se však otázka, proč by něco takového nedala Nova do vysílání, když minulý rok si dali takovou práci s tím, aby „uměle“ vytvořili románek Andrey Bezděkové a Petra Havránka?

To by se jim přeci rovnou hodilo „do krámu“. Mnozí mluví o tom, že z toho nechtějí dělat druhý Love Island. Jenže vzhledem ke klesající sledovanosti by to bylo právě to, co by teď opravdu potřebovali. Filip už je ale venku, nic takového na televizních obrazovkách neproběhlo. Je ale zachráněn?

Zdá se to nějaké zvláštní

Ačkoliv se k tomu na svých sociálních sítích vůbec nevyjadřuje, není vyloučené, že to doma se svou partnerkou Nikolou, se kterou má malého syna, řeší. Komentáři pod jeho příspěvky, jak tot tedy bylo, je více než dost. A mluví se o tom stále častěji. Na druhou stranu je zvláštní, proč se proti tomu Filip ostře neohradí, kdyby na tom nebylo alespoň zrnko pravdy. To by ho přeci muselo vytočit doběla, že se mu někdo takhle snaží rozbít rodinu!

Otázkou však zůstává, proč tohle Nova divákům zatajuje a dává prostor jen čekání na letenky domů nebo fňukání o tom, kdo je zrovna nemocný a nemůže dál hrát. Že by se jim ten Survivor nějak rozpadal pod rukama?

Zdroj: autorský článek, TV Nova, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz