Hlavní obsah
Lidé a společnost

V Jedné rodině Mišík svou kolegyni neokouzlil. Už dlouho ho takhle žádná neodmítla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Zatímco obvykle padají Adamu Mišíkovi dívky k nohám a na koncertech ho prosí o podpis, jeho kolegyně z Jedné rodiny mu dala košem! To ho ale nejspíš trápit nemusí. Doma má totiž dokonalou krásku.

Článek

Herečka Denisa Biskupová z Jedné rodiny se nechala slyšet, že už jí nebaví, jak jí neustále fanynky nenávidí za to, že se s ním v seriálu líbá a píšou jí výhružné zprávy. Proto dala jasně najevo, že je pro ni Mišík jen kolega!

Okouzlit každou? To se nepovedlo

„Nedokážu ho vnímat jako sexsymbol, takže mi přišlo zvláštní, když mi na sociální sítě napsala neznámá dívka, že mě nesnáší, protože se s ním líbám, a ona ne. Předtím se mi nic podobného nestalo,“ řekla Denisa, která si příležitosti v seriálu Jedna rodina velmi váží. Vývoj postavy Martiny Holasové pro ni byl v mnohém inspirativní.

Ačkoliv by si někteří mladí diváci jistě přáli, aby se tento jejich oblíbený pár dal dohromady i ve skutečnosti, k tomu má Denisa s Adamem opravdu daleko. „Skamarádili jsme se hned, jak jsme se seznámili. Brala jsem ho jako spolužáka nebo kohokoliv jiného z mého okolí a neměla před ním žádné zábrany. Při intimních scénách vypínám vnímání, které mám v soukromí, a soustředím se pouze na herecký výkon. Jde mi jen o to, aby byla dobře natočená scéna,“ řekla mladá naděje českého herectví, která je evidentně za každých okolností pilná a soustředěná. Navíc má doma partnera, o kterém sice mluví jen zřídka, ale cestuje s ním po světě a vypadají opravdu šťastně.

Dokonalá kráska pro Mišíka

Adama to ale trápit nemusí. Doma má totiž modelku Natálii Jiráskovou, dceru moderátorky Ivy Kubelkové, se kterou zatím sice rodinu neplánují, oba dva už se ale několikrát nechali slyšet, že si společnou budoucnost umí představit.

Zatímco ona je mu oporou během jeho pěvecké i herecké kariéry, on ji podporuje při maturitě i budoucích snech. A zatímco Jiráskovou už prý několikrát lanařili do Miss, kde by se utkala o titul nejkrásnější dívky Česka, ona se zatím soustředí na své vzdělání. Uvidíme, zda se vydá ve šlépějích své maminky!

Zdroj: super.cz, TV Nova, VOYO, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz