Hlavní obsah
Umění a zábava

Vtípky na hokejové mistrovství: Pasta navařil a chutnalo, Dostál to nedostal

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Český tým hokejové reprezentace se po včerejším vyhraném finálovém zápase probouzí do takové euforie, že snad snese jakoukoliv legraci! A bude muset. Jakými přezdívkami fanoušci své oblíbence titulují?

Článek

Máme za sebou den, který se zapíše do dějin. Ačkoliv na Davida Pastrňáka šlo po příletu z Ameriky mnoho komentářů, že ještě nedal gól, ve finále to českému týmu vynahradil v plné parádě a přímou střelou rozhodl, že se švýcarskému týmu začala bortit naděje na výhru. I Lukáš Dostál je však hvězdou celého večera! S Romanem Červenkou se dokonce dostal do All star týmu a byl zvolen nejlepším brankářem MS. O to překvapivější jeho talent je, že mu je teprve 23 let - a už je naprostým zázrakem!

Na sociálních sítích je veselo

„Pasta navařil a chutnalo!“ šíří se hláška sociálními sítěmi. David Pastrňák si tak užívá zaslouženou slávu a je jednou z největších celebrit celého souboje. Jeho dcerce pak fanoušci přezdívají „Baby Pasta“ a i jeho krásná snoubenka Rebecca má u fanoušků úspěch.

„Dostál nedostal,“ oceňují fanoušci umění českého hokejového brankáře a používají k tomu jeho zdánlivě obyčejné příjmení. Legraci si dělají fanoušci také z bojovníka Ondřeje Beránka - „To není naše střídačka, Bery!“

Snad nikomu totiž neuniknul kuriózní moment šesté minuty, kdy Beránek ve snaze chytit soupeřovo vyhození skončil až na střídačce soupeře, když přepadl přes mantinel. Švýcaři byli trochu překvapení…

Magická čísla pro Pastrňáka

Čarodějky a milovníci tajemna také upozornili, že Pastrňák s číslem 88 dal zlatý gól přesně ve 22:22. Už léta se traduje, že opakující se čísla jsou andělská čísla a skrývají v sobě silnou magii. Že by byl právě Pastrňák vyvoleným?

„Pasta La Vista, Baby!“ neslo se na sociálních sítích po krásné střele.

Hrdý národ teď přemýšlí, zda jako první postaví sochu Dostálovi, Pastrňákovi nebo dalším. Můžeme bez obav tvrdit, že by si ji zasloužili všichni!

Zdroj: Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz