Hlavní obsah
Umění a zábava

ZOO pokračuje, smlouvy už jsou podepsané. Pro Burešovou ale místo není

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem FTV Prima

Nedávno se začaly šířit zvěsti, že ze seriálu ZOO bude každodenní příběh, který se v mnohém bude podobat konkurenční Ulici. Ale jak to bude s hlavní postavou, kterou hraje Eva Burešová? Zdá se, že pro tu už tam místo nebude.

Článek

Seriál ZOO je u diváků jeden z nejoblíbenějších, co se současného výběru na televizních obrazovkách týče. A není tak divu, že se tvůrci z Primy rozhodli, že v něm budou pokračovat. Jejich nedávné počiny totiž výrazný úspěch nesklízely.

V poslední době to žádný úspěch nebyl

Například Zalez do spacáku s Tomášem Klusem, počin Lež na pláži, kde jindy úspěšné tvůrčí duo Sandry Novákové a Vojtěcha Moravce vsadilo na mladé herce nebo Vytoč mého agenta, kde se v každém díle představil známý herec - jak by řekli bulvární novináři, tzv. áčková celebrita.

Ale ZOO, to je jiná. Diváci ten příběh milují, tvůrci tady vsadili na osvědčené tváře. Třeba Evu Burešovou, která je v posledních letech zárukou úspěchu. Jenže ta by si teď dala ráda od natáčení pauzu, a ačkoliv se objeví v připravovaném novém ročníku show Česko Slovensko má talent, do ZOO už se vrátit nehodlá. A to by mohlo celému seriálu uškodit.

Když odešla, diváci se bouřili

Od začátku natáčela seriál ZOO Burešová těhotná. V očekávání druhého syna Tristana pak mizela krátce před porodem. A s ní odešel i milovaný Robert Urban, pro kterého náhle nebylo místo.

Diváci si tou dobou stěžovali na to, že děj seriálu za nic nestojí a nedá se na to dívat. Bude to teď stejné? A kdo vůbec zůstane v příběhu, když herci počítali s koncem a mohou mít nasmlouvané jiné projekty? To už se snad brzy dozvíme!

Zdroj: FTV Prima, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz