Hlavní obsah

Německo jako kurvítko Evropského řádu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: kanál "Současnost"

Bratvaschaft

Zatímco neněmečtí Evropané by klidně žili po dlouhá staletí v míru svých tradic, pak Německo je přesně ten element, který jim v tom periodicky zabraňuje.

Článek

Nemůžu si pomoci, jak to těm Němcům prochází? Vlčák vás kousne, jenže pak mile vrtí ocasem s jazykem sklouznutým do boku ze smějící se mordy plné bělavých zubů, no nepoplácali byste ho po plecích?

Z Evropy je obzvláště Česko tradičním otloukánkem Německa. Nechci zde na několika stránkách popisovat historické události, kdy Čechy, Morava a Česká království, doplácely na německé výstřelky. Jakmile se o naší zemi jen otřel nějaký Němec, už to bylo jen jednostranně výhodné. Nakonec pak také nevýhodné pro všechny, ale Němcům je vlastní umění, vyvolat konflikt, a stejně rychle na něj nechat účastníky zapomenout.

To dělání “ Já nic, já být dobrá muzikant“, je fenoménem Německé rozpínavosti. Za to, že naše země byla desítky let pod nadvládou ruského komunismu, můžeme poděkovat Němcům. Vyškolili Lenina ke hlásání komunismu ruským mužikům, ale nějak jim to vyklouzlo zpod kontroly a vznikla válka.

Nebýt jejich, německé války, osud každého z nás by se vyvíjel jinak, určitě ne hůře než s Rusy, do jejichž náruče jsme byli vehnáni kým?… Po sametové revoluci nás Němci přišli zachránit tak, že si rozebrali z naší ekonomiky, co se jim hodilo, a zbytek zašlápli jako dotěrný hmyz.

Aby toho nebylo málo, tak v devadesátkách uzavřeli s ruským komunismem, tím který nás desítky let utlačoval, pakt (opět bez nás), jímž byl tak dobře živen náš bývalý agresor, až jim vyklouzl zpod kontroly (ztráta kontroly nad něčím je německým národním sportem) a způsobil Evropskou energetickou a potravinovou krizi.

Do toho si Němci umanuli (umanout si v němčině znamená – klapky na očích a uších) že nejzelenější cestou bude zrušení jádra a topení uhlím. Je jim úplně u zadku co tím způsobí, hlavní je naplnit termíny protože termíny, ty se v Německu plní, ať to stojí, co to stojí.

Málokdo by nám asi záviděl sousedy, kteří po celou dobu existence sousedství do vás šťourají, diktují, rozpínají se, kradou u vás, aby si mezi tím si odskočili vám potřást rukou a poplácat po zádech za to, že jste to ustáli.

Proto vůbec nechápu, proč se naši politici chovají k německým tak blahosklonně, vstřícně, možná až servilně. Neměli by nám Němci být vůbec vděčni, že po nich nechceme odškodné za zbořená města válečné útrapy, implantace ruských ideologií, a majetky rozkrádané po celá staletí? A také za válku na Ukrajině a její uprchlíky. V kořenu kauzy za ní mohou Němci.

Foto: kanál "Současnost"

Putin platil německému premiérovi

Máte pocit, že tahle země historicky vydělává převážně na německé průsery a eskapády? Tak to není pocit. I když se někomu zdá, že schopný německý národ to nakonec zvládne, pak při ohlédnutí za historií nezvládl nic.. Tedy kromě chaosu a utrpení druhých a nacpání kapes sobě.

Dneškem počínaje pošlou naší zemi němečtí Genossen dárek - o deset procent více oxidu uhličitého. Neboť převládající vítr vane od západu. Pro ČR totiž vítr vždy vane od Západu. A co na to naši politici? Naši Zelení? Jako vždy nic, čekáme, až nám Němci přijdou podat ruku a poplácat po zádech, že jsme to ustáli.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz