Hlavní obsah
Satira

Fake news cz: Trump dostal rozum? Sen se stal skutečností!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Florida, 20. dubna 2024 – Neuvěřitelná zpráva obletěla svět! Donald Trump, bývalý prezident USA a kontroverzní ikona, prohlásil, že se mu konečně podařilo „dostat rozum“. Svět s úžasem sleduje, jak se Trumpovo chování radikálně změnilo.

Článek

Z Twitteru zmizely urážky a konspirace. Místo nich Trump sdílí moudrosti slavných osobností, vtipné obrázky a recepty na zdravé vaření. Jeho fanoušci nevěří svým očím. „Je to ten samý Trump?“ ptají se s údivem.

Trump se stal veganem a chodí na jógu. Opustil fastfood a golfová hřiště a s nadšením objevuje svět zdravé stravy a duševní harmonie. „Cítím se lépe, než kdy předtím,“ prohlásil Trump. „Mám konečně klid v duši a jasnou mysl.“

Založil nadaci na podporu dětí z neúplných rodin. Sám se aktivně zapojil do charitativní činnosti a navštěvuje dětské domovy. „Chci pomáhat těm, kteří to nejvíce potřebují,“ říká Trump s dojetím v očích.

Stal se zastáncem míru a diplomacie. Odsoudil válku na Ukrajině a vyzývá k dialogu a spolupráci mezi národy. „Svět je plný konfliktů, ale věřím, že mírové řešení je vždycky možné,“ prohlásil Trump.

Světoví lídři jsou v šoku. Nevědí, co si s „novým Trumpem“ počít. „Je to fascinující,“ říká Emmanuel Macron. „Je to jako by se zrodil nový člověk.“ Olaf Scholz dodává: „Těžko říct, zda je to trvalá změna, ale musíme to brát vážně.“

Jedno je jisté. Svět se s Trumpem 2.0 teprve seznamuje. Ať už je to skutečná proměna nebo rafinovaná strategie, je fakt, že Trumpovi se opět podařilo šokovat svět a obrátit na sebe veškerou pozornost.

Co s tím vším dělat? To je otázka, na kterou si musí každý odpovědět sám.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz