Hlavní obsah
Satira

Fake news cz: Ukrajinská záhada zmizelých toalet vyřešena. Tunguzský meteorit odhaluje pravdu!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

Válka na Ukrajině přinesla mnoho tragédií a utrpení, ale také bizarních momentů, které nutí k zamyšlení. Jedním z nich je záhada ukradených toalet.

Článek

Ruské jednotky si během okupace ukrajinských oblastí odnášely toalety, umyvadla a další sanitární zařízení. Zpočátku se zdálo, že jde o pouhý vandalismus, ale nová teorie odhaluje šokující pravdu.

Podle této teorie za to může tunguzský meteorit, který dopadl na Sibiř v roce 1908. Meteorit prý obsahoval vzácný minerál s názvem „tungusten“, který má neobvyklé vlastnosti. Tungusten dokáže narušit vnímání reality a způsobit, že lidé vidí toalety jako cenné a neodolatelné předměty. Tato teorie by vysvětlovala, proč Rusové kradli toalety i v oblastech, kde nebyly žádné problémy s vodou nebo kanalizací. Pro ně to prostě nebyly obyčejné toalety, ale vzácné poklady.

Samozřejmě, ne každý věří této teorii. Mnozí ji považují za pouhý výmysl. Nicméně, dokud se nenajde jiné vysvětlení pro záhadu ukradených toalet, tunguzská teorie zůstává v platnosti.

Důkazy pro tunguzskou teorii:

  • Tunguzský meteorit obsahoval tungsten.
  • Tungsten dokáže narušit vnímání reality.
  • Rusové kradli toalety i v oblastech, kde nebyly žádné problémy s vodou nebo kanalizací.

Zda je tunguzská teorie pravdivá, nebo ne, to se zatím neví.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz