Hlavní obsah
Názory a úvahy

Všichni důchodci byli jednou mladí a všichni mladí budou důchodci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Proč očkovat nenávist mezi generacemi?

Článek

Když někdo srovnává dnešní důchodce s mladými, musí si položit otázku, jak na tom byli dnešní důchodci, když byli mladí. Někteří prožívali dětství ve válce, jiní po válce a další generace při vzniku komunismu.

Jak žijí dnešní mladí lidé? V míru, zatím ještě v bezpečí a určitě většina z nich je dědicem, co dostala od starší generace.

Jejich děti, pokud zůstaneme žít v míru je již budoucí generace takových lidí, co budou mít možnosti jít tam kam chtějí a žít také novým stylem. Budou se srovnávat s budoucími důchodci a navrhovat jim že se mají přestěhovat na stáří tam, kde na to budou mít?

Patrně ten, kdo uvedl tyto myšlenky o srovnávání důchodců s mladými lidmi, je na světě úplně sám. Rodiče žili patrně v ústavu, co platil stát anebo byli tak zdraví, že žili na samotě u lesa, zatápěli si dřevem z pokácených stromů z lesa, které si v 80 sami nasekali. Lékaře ani léky nepotřebovali, poněvadž si vařili byliny nad ohněm. Takže ušetřili hromadu peněz….

Srovnávejte se prosím vás mezi sebou samotnými v generacích, to bude rozumnější a dávejte si typ do života.

Jak se stát a zůstat rozumným člověkem v tomto dnešním světě a neztratit důvěru v tento stát, svět, mír… na zemi a budoucnost!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz