Hlavní obsah

Komentář

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Karel Konečný

Komentář k článku v lidových novinách.

Článek

Pro komentář k článku v lidových novinách o tragické události na filosofické fakultě jsem použil to co se ve filosofii učí a to je kontra faktuální metoda ověřování pravdivosti nějaké informace. V uvedeném článku se znovu pisatel snaží přesvědčit čitatele o průběhu tragické události na filosofické fakultě loni v prosinci. Toto přesvědčování se pravidelně opakuje již asi půl roku. Lidovecký ministr tehdy se svým ministerstvem na oslavném večírku rozebíral odpovědně probíhající střílení do studentů a učitelů na filosofické fakultě. Střelec si zřejmě za peníze půjčení od univerzity, neboť byl výborným studentem s mezinárodním oceněním z Polska a rovněž od děkana fakulty, zakoupil několik velmi dobrých zbraní v řádu statisíců korun. Po té v návaznosti na své studijní úspěchy se rozhodl snížit počet hloupých lidí ve společnosti. V tom jej zřejmě utvrdil neznámý psychiatr, který již nešťastnou náhodou nežije, a mluví za něj profesor psychiatrie. Na konci svého úspěšného působení na fakultě provedl trik spočívající v odchodu ze světa pomocí dlouhé zbraně brokovnice což se ani Harry Houdini nedokázal.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám