Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Uspějte na Tinderu! Pomůže AI

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: cottonbro studio/Pexels

Tinder

Rádi byste vyprávěli rodině o dni, kdy jste svou VyVolenou potkali ve škole, tramvaji nebo třeba pod rozkvetlou třešní? Dnešní realita tomu moc neodpovídá. Ač jste romantická duše, musíte si připustit, že bez Tinderu se už dneska nemusíte obejít.

Článek

Spousta normálních lidí na Tinderu je a často jejich snažení pokračuje úplně normálním partnerským vztahem. A proč by to mělo být vlastně špatně? Není skvělé být osloven někým, kdo zrovna hledá to stejné, co vy? Nebo chcete raději nadbíhat holkám v tramvaji a doufat, že si nebudou myslet, že jste revizor? Lízat zmrzlinu v parku a dívat se jí směle do očí a vypadat jako úchyl? Přitancovat k ní na parketu jako nějaký obšourný frotér? Určitě ne!

Fandíme těm, kdo mají tolik odvahy oslovit někoho na přímo, ale opravdu se vám naskytne dost příležitostí, které budou dávat prostor k přirozenému seznámení v příjemném prostředí? Ve skutečnosti tomu můžete jít naproti, a to jedním klikem. Tinder pomůže, ale jen tehdy, pokud na něj půjdete správně – autenticky.

Jak na Tinder?

Bicáky, dickpicky, káry, velké hodiny, chlast, ulovená zvířata, selfíčka před zrcadlem? Super, pokud chcete působit jako Jirka Kára a najít svou Károvou dámu. Pánové, nenechte si kvůli nevyladěnému profilu protéct šťávy mezi prsty.

První dojem je základ

Stačí šest fotek a dobře napsané bio, se kterým se trochu víc pomazlete. Dle statistik 54 % žen prochází bio, což je výrazně více než muži. Celkově se většina zdrojů shoduje na tom, že promyšlené, vtipné bio navyšuje šanci na úspěch o desítky procent!

Pomůže AI

Nebojte se zapojit chat GPT. Stačí ho jen řádně nakrmit. V prvním kroku budete potřebovat: koníček, který vás baví (ne ketamin); zájem o nějaké téma (ne hentai); charakteristika, která vás popisuje (ne nudnost). Ukažme si to na následujícím příkladu: 1. Křížovky, 2. Ornitologie, 3. Ambiciózní. V kroku číslo dva, se vydejte trochu do hloubky:

1. Křížovky

– Porážím babičku na čas.
– Luštím křížovky, protože sudoku je pro trapáky.

2. Ornitologie
– Miluju ptáky víc než šutry.
– Fascinuje mě létání.

3. Ambiciózní
– Nebojím se velkých cílů.
– Život je hra, která stojí za to žít.

Ve třetím kroku libovolná dvě fakta z předchozího kroku zkombinujte, a to například takto: „Nebojím se velkých cílů, proto luštím křížovky a ne sudoku.“; „Když porážím svou babičku v křížovkách, říkám, že život je hra, která stojí za to žít.“; „Fascinuje mě létání a nerad se držím při zemi jako hráči sudoku.“

Ve čtvrtém kroku, se zaměřte na to, jakou ženu hledáte.

1. Empatickou ženu

– Chápe moje záliby, nesměje se mi, že trávím čas s babičkou, bude mi oporou.

2. Ženu, co se nebojí žít naplno

– Baví ji zkoušet nové věci, nebojí se cestovat jako dobrodruh, chce se podívat do Nepálu.

Zkombinujte znovu libovolné dvě věci z předchozího kroku: „Hledám ženu, co se se mnou vydá do Nepálu a bude mi oporou, i přesto, že jsem jen kluk, co rád luští křížovky.“

V posledním kroku pak spojte všechno dohromady do úplného BIA: „Nebojím se velkých cílů, proto luštím křížovky a ne sudoku. Když porážím svou babičku v křížovkách, říkám si, že život je hra, která stojí za to žít. Hledám ženu, co se se mnou vydá do Nepálu a bude mi oporou, i přesto, že jsem jen kluk, co rád luští křížovky.“

Pokud vás múza nepolíbila, jednoduše to zadejte jako prompt do chatGPT a přidejte „napiš to jako vtipné bio na Tinder.“

Ještě ty správné fotky a máte vyhráno

Můžete jich přidat pouze šest, tak toho využijte naplno. Tady je pár DO’s and DONT’s. Posuďte sami.

1. Jasný záběr obličeje

Úsměv, přirozenost. Ne hromadná fotka ála selfíčko s kámošema z posilky (kdo má poznat, který máslo jste vy). Ne fotka, která zakrývá obličej. Buďte trochu zranitelní a ukažte svou pravou tvář.

2. Mládě libovolného savce

Holky vám to prokouknou! Pokud ale máte v ruce malou koalu v záchranné stanici v Austrálii, budiž vám odpuštěno. Antifotkou je fotka z lovu, kdy jste skolil maminku Bambiho. Fotky s dětmi jsou taky tenký led. Je vaše? Jste divný strejda? Hledáte mu mámu?

3. Dobrodružství

Cestujete, sportujete? Šup tam s tím. Máte nadupané auto? Taky super. Ale nechte si to pro sebe a svoje nafouklý ego.

4. Summer body

Tady buďte obzvlášť decentní. Ne fotka s odrazem blesku v koupelně a ručníku vaší mámy. Ale jste-li silák a sportovec, není na škodu ukázat trochu kůže.

5. Přátele a rodina

Nejste antisociální sociopat? Dobrý vědět.

6. Formální fotka

Když nahodíte trochu Peaky Blinders, může vám to dodat nádech ambicí, tahu na bránu a zodpovědnosti.

Voilá, superlajk je na světě!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz