Hlavní obsah
Astrologie

Nejlepší tipy, co dělat během následujících 3 dnů po úplňku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Michael/Unsplash.com/volně k užití

Úplněk ve znamení Berana, který nastal 29. 9. 2023, na každého z nás působí jinak a někdo dokonce jeho vliv kupodivu nijak nepociťuje. Klíčové jsou však následující tři dny. Víte, co během nich dělat?

Článek

Energický úplněk ve znamení Berana

V září jsme se dočkali ohnivého a silného úplňku ve znamení Berana, který nejsilněji působí právě na osoby narozené v období od 20. března do 20. dubna.

Nastal čas na změnu a promýšlení nových životních směrů. Pro někoho dnešek symbolizuje také odchod z vlastní komfortní zóny.

Co dělat během úplňku?

Úplněk v Beranu je ideální dobou pro detoxikaci organismu. Můžete tedy začít s dlouho odkládaným půstem nebo kompletní změnou vaší stravy.

Foto: Valeriia Miller/Unsplash.com/volně k užití

Především ženy během úplňku pociťují silnou bolest hlavy. Nevyhýbá se však ani mužům.

Klíčové 3 dny po úplňku

Nemyslete si, že 30. 9. po probuzení síla úplňku končí. Ve skutečnosti totiž vliv úplňku přetrvává ještě další tři dny, které pro změnu ve vašem životě mohou být klíčové.

Co dělat během následujících 3 dnů?

  • Měli byste si v hlavě vytvořit cíl, na který se chcete do konce letošního roku zaměřit a uskutečnit ho.
  • Zároveň poslouchejte své tělo a odpočívejte.
  • Pokud se dostaví bolest hlavy, zvyšte příjem tekutin.

Ať už se však budete věnovat jakékoliv činnosti, měla by vám přinášet především radost a naplňovat vás energií. Jestliže chodíte domů z práce doslova energeticky vysátí, možná je na čase využít ohnivou sílu zářijového úplňku a popřemýšlet nad změnou ve vašem životě…

Zdroj: odborné publikace, osobní informace od autorky

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz