Hlavní obsah
Nakupování

S nákupem vánočních dárků jsem dávno začala, předcházím tím stresu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Kaleb Tapp/Unsplash.com

A je to tady zase! Po roce Vánoce přicházejí… Také se vám z toho ježí všechny chlupy na těle? Nezoufejte. Ještě stále je totiž říjen a to znamená spoustu času na pořízení dárků s předstihem.

Článek

Po roce Vánoce…

Objevila jsem skvělý a výhodný způsob, jak se netlačit mezi lidmi v přeplněném obchodě 21.12. Jdete do toho se mnou?

Čas utíká rychle

Jak všichni víme, čas běží jako o závod a v případě, že se nikdy nekončícímu koloběhu Vánoc adaptujete, můžete si ušetřit také předvánoční stres s nakupováním (nejen) dárků. Jak?

Začněte v září

Nebo také v říjnu! Nejlépe opravdu uděláte, pokud s nákupem vánočních dárků začnete již s koncem léta. Rodiče malých dětí mi totiž jistě dají za pravdu, že nejlépe se to kvantum hraček pro naše ratolesti přece jen nakupuje postupně jednou měsíčně. Proč? Peněženku to jednoznačně méně zabolí a v prosinci ve skříni objevíte hromadu dárků k zabalení bez pobíhání po obchodech během jednoho dne.

Za dárky utratím méně peněz

Díky nákupům vánočních dárků těsně po skončení léta také šetřím peníze, protože nakupuji v průběžných akcích. Je totiž těžké chytit veškeré slevy během jednoho jediného měsíce v roce a mnohem výhodněji nakoupíte postupně.

Jak jsem již psala výše, nejvíce se to vyplatí právě rodičům malých dětí. A co vy? Už máte i zabaleno?

autorský text

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz