Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Za orgie seniorů na dovolené a v lázních by se nestyděl ani mladý člověk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jeferson Gomez/www.unsplash.com/Free to use under the Unsplash License

Ještě stále si myslíte, že se senioři mají špatně a nemohou si téměř nic dovolit koupit? Proberte se do reality, protože senioři se mají tak dobře, až je to někdy k pláči.

Článek

Senioři a jejich výstřední chování

Na dovolené se chytám za hlavu, jakmile spatřím seniorku pokukující po sličném animátorovi. A že jich je požehnaně!

Zatímco se přes ženami požehnaného věku nakrucuje mladý a snědý tanečník, seniorka může blahem vzlétnout do nebes. Po cestě si nezapomene sundat spodní prádlo a kreditní kartu s pinem nechat volně ležet na stole.

„Pošli mi 100 000 Kč a já za tebou přijedu“

Podvodníci jsou v dnešní době na každém rohu a bohužel se k seniorům dostávají stále častěji přes telefonní hovory nebo internetové zprávy. Jedna ze známých sociálních sítí má dokonce největší počet uživatelů ve věku 75+. Seniorky jednoduše touží po orgiích, a proto snadno skočí na podvod a nechají se lapit do pasti mladého fešáka na misi v Afghánistánu.

Jakmile má dojít na osobní setkání, vyskytne se problém a náhlá situace vyžadující několik set tisíc korun pro uskutečnění vzájemné schůzky. Seniorka neváhá ani vteřinu a s vidinou orgií peníze pošle… Dál už to pravděpodobně znáte.

Pobyt v lázních za účelem rehabilitace už je dávno pasé

Jakmile uvidíte seniory v lázních, všimněte si toho, že většinu času prosedí u piva a něčeho ostřejšího. A co dělají po večerech? Obrážejí místní bary, diskotéky a najímají si levné prostitutky, které je nakonec okradou.

Nenechte se mýlit, protože senioři již dávno nejezdí do lázní za účelem zlepšení zdravotního stavu…

autorský text

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz