Hlavní obsah
Lidé a společnost

Leonardo DiCaprio a jeho nová italská láska

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Christopher William Adach / Wikimedia Commons / CC BY-SA 2.0 Generic

DiCaprio v Mexico City 2014. Foto: Wikimedia, Christopher William Adach.

Vypadá to, že se herec konečně usadí…

Článek

Hollywoodský idol Leonardo DiCaprio (49) se svatebnímu prstýnku vyhýbá jako čert kříži. Pověst velkého svůdníka ho ovšem neminula. Ženy si vybíral se vkusem: když ne ty, co stojívají před kamerou, pak ty, které chodívají po molech.

A teď? Že by konečně narazil? V létě byl Leonardo (49) spatřen v Římě s novou přítelkyní, s italskou modelkou Vittorií Ceretti (26). Velice se k sobě měli, ba co více. Na procházkách Věčným městem měli v zádech DiCapriovu matku, což vyvolalo dojem zásnubního výletu.

Leonardova matka Irmelin Indenbirken (81), která pochází z Oer-Erkenschwicku v Porúří, se podle největšího evropského listu Bild s Vittorií nejen dobře zná, ale prý tomuto vztahu také velmi fandí. Římské památky s ní obdivoval její současný skotský manžel David Ward (78). To už tedy vypadá opravdu vážně. Že by si Leonard našel konečně tu pravou?

Pozorní reportéři Bildu zastihli pár při slunění a také zaregistrovali drobný detail. Před Římem se plavili všichni čtyři po Středozemním moři s mezipřistáním na Sardinii, kde měla Vittoria na ruce krásný prsten. V Římě jí však chyběl, takže se zřejmě ještě nejedná o zásnubní prsten.

Di Caprio začínal v Hollywoodu před třiceti roky s herečkou Brittany Danielovou. O rok později byl viděn po boku slavné modelky Naomi Campbellovou. Následovaly delší vztahy s Kristen Zangovou v letech 1996 - 1998 a tu vystřídala na pět let brazilská modelka Gisele Bündchen (2000 - 2005).

Nejdelší vztah však prožíval vzápětí s izraelskou modelkou Bar Rafaeli, a to až do roku 2011. Rozešli se prý v dobrém a stále se vídávají. Leonardovi bylo v té době 37 let, jí 25. Jediné, co prozradila ona, bylo, že měla pocit jakoby ve vztahu „hrála druhé housle“.

Po Rafaeliové se začal krátce vídat s kalifornskou herečkou a modelkou Blake Lively, tehdy jí bylo 24 let, která se proslavila v americkém televizním seriálu Super drbna. Ona se pak provdala za herce Ryana Reynoldse, s nímž má dcery James, Ines a Betty.

Leonardo se s Vittorií poprvé setkal loni v létě na festivalu v Cannes a od té doby jsou vídáni stále spolu. Dá se tedy předpokládat, že dovolená s jeho matkou je vyvrcholením jejich vztahu?

Vittoria prorazila jako modelka roku 2012 a od té doby absolvovala více než čtyři stovky módních přehlídek. Než se však s Leonardem potkali, byla již tři roky vdaná za italského DJ Mattea Milleriho (36) z dua Tale of Us.

Bude tato přírodní kráska tou pravou pro Leonarda DiCapria?

Zdroje:

Wikipedia

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz