Hlavní obsah

Odpověď na článek Pokrytci z ANO.

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Odpověď na článek Pokrytci z ANO: Novotného by zmlátili. Xaveroviostudné výroky jim nevadí.

Článek

Přečetl jsem si článek od pí. Harmové a musím konstatovat jedno, že pí Harmová je často zaslepená a evidentně fandí pětikoalici. Dost často není soudná a unikají ji podstatné věci. Tak když se podíváme na Novotného, každou chvíli se tento sprostý a arogantní člověk nechutně vyjadřuje na adresu obyčejných lidí a též známých osobností, které mají jiný názor, než současná pětikoalice a pochlebující novináři. Do teď se vůbec nic nedělo a je evidentní, že Novotný byl chráněný, a to jak stranou ODS, tak vlastně i Policií ČR. Co si má člověk myslet o tom, když se s Novotným fotí prezident, premiér nebo Nerudová. To dodává potom Novotnému pořádné sebevědomí. Je to paradox, že tento člověk má tři podmínky a je chráněný. Ano, musí být pí. Harmová chráněný, protože již dávno by mu někdo poupravil fasádu. Novotný nezná mez a zkoušel jak dalece může zajít ve svých sprostotách. A konečně sklapla klec. Jenže těch nechutností, co vypustil z úst je tolik, že Xaver Veselý je proti němu „břídil“. Když si vzpomenu, co za výroky padaly od našich politiků na vítězství Fica a jeho strany ve volbách a nejen od politiků, ale i známých osobností. A teď se chovají po atentátu, jako by byli čistí a jako že oni nic. To je paní Harmová pokrytectví. Musíte být objektivní a ne tak zaslepená a okatě fandit těm, kteří mají pořádné máslo na hlavě.

Libor Halouzka

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám