Hlavní obsah
Názory a úvahy

Holky, kluci, zadky a život

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Linda Dlouhá

Už podruhé část mého pozadí, poněkud obecného. Umím ho udělat i menší, ale až se objeví Sharon Stone nebo slavná představitelka Sugar, jakož i většina tanečnic a ženských krev a mlíko, můžu si ho strčit leda do dvaatřicítek kalhot!

Neudělej si dietou a přemírou cvičení nemoc, třeba krvácení do mozku - nepotřebuješ mít nutně zadek jako všeobecná představa desetiletého kluka!

Článek

Znovu jsem si vzpomněla na devadesátky. V kinech dávali Základní instinkt a téměř všichni chlapi byli paf ze Sharon Stone. Tak jsem si přečetla rozhovor s touto novou hvězdou a k mému překvapení koukám, co z ní leze:

Novinář: „Na co jste nejčastěji myslela při erotických scénách s Michaelem Douglasem?“

Sharon:„ Bože, proč mám tak velkou prdel!“

O ženských postavách se říká, že pokud jde o atraktivitu, nejde ani tak o míry, jako o jejich poměr - 90/60/90, 99/66/99…

Nevím, jak to mají přesně muži, ale znám jednoho z nich, který se rozměry svého zadku moc neobtěžuje. Chlapi často oceňují u žen smysl pro humor. Tak jsem se zamyslela nad tím, jak jsou pánové na tom se svými poměry mír a jak k nim který z nich přistupuje, jestli také i s přiměřeným humorem.

Byl jednou jeden… princ, jasně,… princezna moc ráda chodila kus cesty za ním. Nešlo o pronásledování, spíš třeba o její výpravy se spolupracovníky na oběd. Spokojeně se bavila, dokonce i poté, co jí došlo, že to, na co se dívá, nejsou ani tak dva kmínky, jak si myslela, jako spíš sako na slona!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz