Hlavní obsah
Jídlo a pití

Bramborová kaše, která se vždy povede

Foto: Lukáš Korec

Nevíte jak připravit lahodnou bramborovou kaši? Postupujte krok za krokem podle našeho receptu a připravíte zaručeně nejlepší kaši na které si velice pochutnáte.

Článek

Ingredience:

  • 1 kg brambor (varný typ C)
  • sůl
  • 50 g másla
  • 200 ml horkého mléka

Nakrájíme 1 kg oškrábaných brambor (varný typ C). Zalijeme je vodou, osolíme a vaříme do měkka.

Foto: Lukáš Korec

Vaření brambor na kaši

Vařené brambory scedíme, přidáme k nim 50 g másla, 200 ml horkého mléka a ručním šlehačem vyšleháme kaši. Popřípadě ji ještě dosolíme. Poté ihned podáváme.

Foto: Lukáš Korec

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz