Článek
Ingredience:
- plátky vepřové pečeně (1 cm silné)
- sůl
- pepř
- plnotučná hořčice
- anglická slanina
- česnek
- cibule
- brambory
- olej
- kmín celý
- tatarská omáčka, kečup…
Naklepané plátky vepřové pečeně (silné 1 cm) dáme na pečící papír, osolíme, opepříme a potřeme z horní strany plnotučnou hořčicí.

Vepřové plátky s hořčicí.
Na hořčici přidáme plátkovou anglickou slaninu, cibuli a česnek.

Plátky vepřové pečeně recept.
Nakonec přidáme nakrájené brambory na plátky a můžeme je dát i okolo masa. Brambory pokapeme olejem, osolíme a posypeme celým kmínem.

Vepřové maso s brambory.
Pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů Celsia asi 40 minut. Poté ihned podáváme.

Pečené vepřové maso v troubě.






