Hlavní obsah

Kedlubnový salát s mrkví recept

Foto: Lukáš Korec

Nejen jako přílohu ale i samotný lze podávat lahodný kedlubnový salát s mrkví. Stačí pouze pár ingrediencí a pustit se do přípravy.

Článek

Ingredience:

  • 1 cibule
  • 1 mrkev
  • 1 kedluben
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1/2 lžičky soli
  • 1/2 lžičky celého kmínu
  • 1 lžička octa
  • 1 lžička cukru moučka
  • pepř

Cibuli nakrájíme nadrobno. Mrkev a kedluben nastrouháme na hrubém struhadle. Vše přendáme do misky a přidáme 1 lžíci olivového oleje, 1/2 lžičky soli, 1/2 lžičky celého kmínu, pepř, 1 lžičku octa a 1 lžičku cukru moučka.

Vše důkladně promícháme a můžeme servírovat.

Foto: Lukáš Korec

Salát s mrkví a kedlubnou

Na ozdobu použijeme nakrájenou petrželku.

Zeleninové saláty nejlépe chutnají po odležení v lednici.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz