Hlavní obsah
Jídlo a pití

Rizoto s vepřovým masem ve vlastní šťávě recept

Foto: Lukáš Korec

Vepřové rizoto s masem z vepřové zavařeniny si zamilujete. Recept je velice snadný na přípravu. Ideální na rychlý oběd.

Článek

Ingredience:

  • 1 cibule
  • 1 vepřové maso ve vlastní šťávě
  • olej
  • pepř
  • 300 g sterilovaná zelenina (mrkev, kukuřice, hrášek)
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 3 sáčky vařené rýže
  • sůl

Cibuli nakrájíme nadrobno a vepřové maso na kostičky.

Foto: Lukáš Korec

Ingredience na rizoto

Cibuli osmažíme na oleji, poté přidáme nakrájené maso, trochu pepře, 300 gramů sterilované zeleniny (mrkev, hrášek, kukuřice), 1 lžíci sójové omáčky, trochu vody a směs chvíli povaříme.

Foto: Lukáš Korec

Zelenina do rizota

Poté směs smícháme s vařenou rýži a můžeme podávat.

Foto: Lukáš Korec

Ryzoto recept

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz