Hlavní obsah
Jídlo a pití

Zelené fazolky s česnekem a slaninou. Recept

Foto: Lukáš Korec

Lahodné restované zelené fazolky s anglickou slaninou. Recept rychlý a jednoduchý na přípravu. Podáváme jen tak, nebo jako přílohu například k masovým pokrmům.

Článek

Ingredience:

  • 350 g zelených fazolek
  • 150 g anglické slaniny vcelku
  • olej
  • 2 stroužky prolisovaného česneku
  • sůl
  • pepř
  • 1 lžíce sójové omáčky

350 g zelených fazolek dáme vařit do vroucí vody. Mezitím nakrájíme 150 g anglické slaniny v celku na nudličky.

Foto: Lukáš Korec

Vaření zelených fazolek

Slaninu osmažíme na troše oleje. Poté přidáme 2 stroužky prolisovaného česneku a scezené vařené fazolky. Podle chuti přidáme sůl, pepř a 1 lžíci sójové omáčky. Ještě chvíli osmažíme a můžeme podávat.

Foto: Lukáš Korec

Fazolky s anglickou slaninou

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Zelené fazolky

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz