Hlavní obsah
Názory a úvahy

Chlastal jsem, tak sem nemohl pracovat!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Lukáš Kos

Není nad vaječňák. Nebo nad tři…

Většina české populace jde na to špatně. Sice chlastáme jako duhy, ale stydíme se za to. Jeden z prezidentských kandidátů nám teď ukázal, že se toho vůbec nemáme bát.

Článek

Měli byste udělat něco důležitého, ale vlastně se vám do toho moc nechce? Řešení je velice jednoduché, dejte tři vaječňáky (ty jsou dneska v kurzu), tři piva, tři rumy nebo prostě každý dle svých osobních preferencí.

Potom si natáhněte nohy, pusťte si nějakou pěknou pohádku a zcela v klidu odpočívejte a nechte záležitost vyřešit se samu. Druhý den v klidu oznamte, že jste chlastal a že jste se nemohl dostavit. Na co je to aplikovatelné?

Kromě zcela nereálných situací, jako může být například neúčast na hlasování o nedůvěře vlády vyvolaných mojí vlastní politickou stranou, se může jednak o zcela přirozené lidské strasti a starosti.

Třeba kvartální zhodnocení vlastních výsledků se svými nadřízenými, oni si přece zvládnou pokecat aj sami se sebou.

Dodělání latí střechy, tak aby kolegové mohli začít pokládat střešní tašky. Ona se ta bouřka za dva dny určitě stočí někam jinam.

Výroční večeře k založení skautského oddílu s účasti všech původních zakladatelů. Však si mě ti páprdové stejně nepamatují.

Přidejte si další situace dle libosti.

Jdu si dát vaječňák, za hodinku mám důležitou schůzku.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám