Hlavní obsah
Automobily a vozidla

McLaren se zbarvil do černa, představil lakování pro Singapur a Japonsko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: McLaren

McLaren zveřejnil své třetí speciální lakování, které v této sezóně předvede. Pro následující dvě velké ceny se zbarví do černa.

Článek

Pro velké ceny Singapuru a Japonska bude mít McLaren speciální lakování, které přichází ve spolupráci se sponzorem OKX, podobně jako tomu na těchto akcích bylo i v minulé sezóně. Po speciálním chromovém lakování v Silverstonu a oslavném „Triple Crown“ lakování ve Španělsku a Monaku se jedná o třetí změnu.

Papájoví se budou držet své barvy, tentokrát ji ale zkombinují s černou, která pokrývá větší část monopostu. Změna má také za úkol pokračování v oslavách šedesátého výročí založení týmu jako Bruce McLaren Motor Racing. Právě díky tmavému charakteru je tohle lakování nazváno „Stealth mode“, což by se dalo přeložit jako tajný mód. Jak už to bývá pravidlem, k novému lakování patří i nové overaly pro jezdce, které jsou stejně jako samotný monopost tmavé.

„Naše partnerství s OKX je velice úspešné a je fantastické ho oslavit tímto neuvěřitelným lakováním. Stealth Mode mění barvy našeho závodního vozu a přináší do těchto dvou skvělých závodů v Singapuru a Japonsku něco vzrušujícího a odlišného. Doufáme, že se fanouškům bude líbit stejně jako nám a dostanou šanci užít si fanzónu a spojit se s naším týmem. OKX je oddaným zastáncem cesty McLarenu a na oplátku jsme hrdí na to, že můžeme naše partnerství uvést do života na trati prostřednictvím globální platformy Formule 1,“ vyjádřil se k novému lakování CEO McLarenu Zak Brown.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz