Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Hotelový personál a láskychtivé vdovy v letech. Kolorit dovolené v Egyptě

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Freepik

Postarší vdova na dovolené a šarmantní hotelový číšník. Rovnice, která má jasný výsledek.

Článek

Dovolená v Egyptě má své klady. I v pokročilé podzimní době si můžete užívat teplého počasí. Za kvalitní hotelové all inclusive ubytování nemusíte sahat nijak hluboko do kapsy. Země nabídne mnoho historických skvostů a na své si přijdou i milovníci podmořského života. A ještě bych nerada zapomněla na jednu věc. Pokud jste vdova v letech, zaručeně zde najdete pravou, nefalšovanou celoživotní lásku. Ano, to poslední samozřejmě berte s rezervou.

Šarmantní kluci

Kdo někdy byl na dovolené v Egyptě, moc dobře ví, jak hotelový personál vypadá. Vesměs to jsou mladí kluci, řekněme do třiceti let. Jiná kultura, jiné rysy, snědší pleť. Jako žena říkám, některým bych, být mladší a single, asi taky neodolala. Otázkou ale je, zda právě já bych byla jejich cílovou skupinou. Sice věřím, že by mladou blond Evropanku neodmítli, ale z jejich strany by šlo pouze o zážitek na jednu noc. To, co hledají oni, je v úplně jiné věkové kategorii.

Ve věkové kategorii řekněme 50+. Dámy v letech, rozvedené, vdovy, které si přijely na dovolenou do Egypta odpočinout. Nestálo je to moc, jsou daleko od domova, a tak se o jejich románku nikdo nedozví. Mladí kluci s hotelu se však lovnou zvěří nestávají, oni se často nabízejí sami.

Ach, ta láska

Ze strany postarších Evropanek jde o lásku, ze strany mladých Egypťanů o jasný kalkul. Předstírat lásku ke starší ženě, to není nic složitého. Mnohem důležitější je, získat si takovou důvěru, aby láska mohla přerůst ve fiktivní vztah s důvěrou. Takovou důvěrou, kdy se mladý hotelový číšník nebude zdráhat říci si o nějaké peníze. Přece jenom, Egypt je chudá země, výplaty nejsou nic moc, mzda z hotelu dorazí až za měsíc. Takový kluk si přece potřebuje koupit mobil či notebook, aby mohl se svou vyvolenou být v kontaktu i po jejím návratu. A také potřebuje peníze, aby jí mohl koupit dárek.

Podobných letních lásek zažije každý egyptský hotel několik. Mladému gigolovi jedna postarší žena odjede, ale přijede druhá. Po ní třetí, čtvrtá. A každá z nich se stává jeho obětí. V lepším případě to skončí jenom neopětovanou láskou a zklamáním, vzpomínkami na několik nocí v hotelovém pokoji. V horším případě to může skončit finanční ztrátou. A na to druhé pozor. Neříkám, že musíte mladé Egypťany poslat k šípku. Pokud chcete něco víc, proč ne. Jen to berte jako letní románek, bez velkých citů a zamilovanosti. Žen, které naletěly těmto neodolatelným sňatkovým podvodníčkům, kteří to na hotelech zkouší celou sezonu, není málo.

Anketa

Nechali jste se na dovolené někým "sbalit"?
Ano, mám tu zkušenost
13,5 %
Ne, nikdy
86,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 753 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz