Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Pánové, s malým kašpárkem žádné pořádné divadlo nikdy nezahrajete

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Freepik

Jde i s malým kašpárkem zahrát velké divadlo? Ne, nejde. Nedávejte si falešné naděje.

Článek

Známá, vtipná, dokola omílaná věta. Kdo by neznal tvrzení, že i s malým kašpárkem se dá zahrát velké divadlo. Tahle věta se týká mužů a velikosti jejich přirození. Mnozí si z této věty dělají legraci, jiní ji berou jako určitou útěchu, pokud jim příroda příliš nenadělila. No, každý jsme originální, individuální a opravdu jsou muži, kteří nejsou příliš obdařeni. No, co se dá dělat.

Velké divadlo?

Ať už se jedná o určité silácké řeči méně obdařených mužů, nebo se jedná o jakousi útěchu, je třeba říci, že známá věta až tak pravdivá není. Nejsem si vědoma toho, že by se s malým kašpárkem dalo někdy zahrát velké divadlo. Když už zůstaneme u této kulturní instituce, tak je to spíše taková malá tragikomedie než něco, na co by člověk s radostí vzpomínal.

Ale to není chyba mužů, to je prostě chyba přírody. Ženy to v tomhle ohledu mají přece jenom jednodušší. Pokud nejsou například spokojené s velikostí i tvarem svých prsou, mohou lehnout pod kudlu plastického chirurga. Takové možnosti muži bohužel nemají a holt se musí (zatím) spokojit s tím, co jim příroda nadělila.

Ne, není to velké divadlo

Věta o kašpárkovi a velkém divadle vznikla z jediného důvodu. Abychom my ženy, neurážely muže. Nikomu není příjemné říct, že to za nic nestálo. A už vůbec není někomu příjemné to, že by tohle větu musel slyšet. A protože tak nějak jako ženy umíme předstírat, umíme lhát a dokážeme být i empatické, je celkem jasné, kam to celé nasměřujeme. K tomu, že i méně obdarovaní muži si nemusí dělat žádné starosti a vše je v naprostém pořádku.

Život není sex

Ale pozor, život přece není jen o sexu. A sex není jenom onen samotný pohlavní akt. Sice s malým kašpárkem velké divadlo zahrát nejde, ale to neznamená, že by daný muž musel být odsouzený k doživotní samotě. Sex je sice součást vztahu, ale nemusí být pro něj vůbec klíčový. A platí to přece i naopak. Sex může být skvělý, dokonalý, ale která žena by chtěla sdílet domácnost s absolutním pitomcem?

Vždy je vše o kompromisu. Někdo má naděleno tam dole, někdo má naděleno zase v hlavě. Tedy, pánové, i když se svým kašpárkem divadlo opravdu nezahrajete, nezoufejte. Máte jistě zcela jiné přednosti, kterým žena zcela určitě dokáže podlehnout. I když sex s vámi zcela určitě nebude patřit mezi ty nejlepší, co zažila, nezoufejte. Můžete být tím nejlepším partnerem, kterého vždy měla. A kvůli malému kašpárkovi vás rozhodně neopustí.

PS: Vlastní zkušenost, tímto zdravím svého muže, se kterým mám spokojený, láskyplný vztah a dvě krásné děti.

Anketa

Dá se s malým kašpárkem zahrát velké divadlo?
Ano, dá
23,8 %
Ne, nedá
58,5 %
Nevím, neumím posoudit
17,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 282 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz