Hlavní obsah

Profil na seznamce mi vydržel den. Po několika zprávách jsem vše smazala

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Freepik

Mít profil na seznamce, i když jsem zadaná? Proč ne. Ten můj tam vydržel jeden jediný den.

Článek

Jsem šťastně zadaná a neplánuji to měnit. Nehledám nového partnera, ani žádnou bokovku. Jsem tam jen kvůli psaní, setkávat se nechci… Tak nějak zněl můj popis na seznamce, kam jsem se z nudy zaregistrovala. Proč vlastně? Řekla bych, že z dlouhé chvíle. Hledala jsem nějaké zpestření dne, možnost si s někým zajímavě popovídat o všem možném. Teď už vím, že to byla chyba. I když možná spíše zajímavá zkušenost, kterou však nechci opakovat.

Čte to vůbec někdo?

Většina ne. Alespoň podle zpráv, co mi přišly. Abych ale nebyla nespravedlivá, někteří muži psali, že jsou na seznamce stejně jako já – jen kvůli povídání. Ti můj vzkaz na profilu očividně četli. U ostatních o tom můžu s úspěchem pochybovat, protože podle jejich zpráv si se čtením popisu vůbec nedělali starosti. Prostě ho ignorovali.

Žumpa a dno

Před vytvořením profilu jsem byla smířená s tím, že budu muset čelit pár oplzlým jedincům. Počítala jsem s tím. Ale realita překonala moje očekávání. Těch „pár“ oplzlých jedinců tvořilo jasnou většinu. A jejich zprávy? To bylo naprosté dno, skutečná žumpa. Nebyly jen nemístné či odporné, často byly dokonce protizákonné.

Seznamte se

Někteří se ani neobtěžovali napsat větu. V jejich první zprávě jsem našla obrázek jejich přirození s několika otazníky. A to bylo všechno. Říkám si, opravdu originální balicí hláška.
Za světlou výjimku jsem považovala ty, kteří skutečně napsali, že si chtějí jen povídat. Po třetí větě ale bylo zřejmé, o čem to povídání mělo být. Takže ani oni se nedočkali mých odpovědí na otázky, co dělám v ložnici.

Pak tu byla kategorie zpráv, které hraničily s trestným činem. Nechci to rozvádět do detailu, ale myslím, že slovo „incest“ napoví, o čem měla být řeč. Tyhle jedince jsem obratem nahlásila provozovateli seznamky, i když mám tušení, že to k ničemu nepovede.

Aby toho nebylo málo, spousta zpráv se týkala výzev k osobní schůzce. I když jsem jasně uvedla, že jsem zadaná a o schůzku nemám zájem, našla se řada těch, kteří to zkoušeli. Že prý bych po schůzce s nimi dala svému partnerovi sbohem.
Tou nejkomičtější kategorií byli ti, kteří poslali oplzlou zprávu s popisem intimních chvil, a pak vysvětlovali, že se jednalo o omyl a zpráva byla určena jiné ženě. Ale že se stejně zeptají, jestli by se mi to taky líbilo. Opravdu originální myšlenkové pochody.

Pac a pusu

Sečteno, podtrženo: za pouhý jeden den na seznamce mi přišlo 84 zpráv. Mě, zadané ženě, která nehledá schůzku a chtěla si jen povídat. 69 zpráv jsem ignorovala, 9 nahlásila provozovateli a na 6 upřímně odepsala, že na seznamce dále nemohu setrvat a profil ruším. A tak se i stalo. Teď už vím, že až mě někdy znovu napadne podobný nápad, stačí si přečíst tento článek a budu vědět, že domácí nudu mám zahánět jinak.

Anketa

Máte profil na seznamce?
Ano, mám
0 %
Ne, nemám
100 %
Celkem hlasovali 3 čtenáři.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz