Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Vykrmte se na hranici obezity a vyřešíte problém s partnerskou žárlivostí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Freepik

Žárlivost je součástí mnoha vztahů. Jak to udělat, pokud vám partner nevěří? Zkuste nejhorší možnou metodu.

Článek

Zdravá, běžná, přirozená žárlivost, ta není nic špatného. Dokonce může vztahu prospívat, protože svou žárlivostí dává druhý najevo, že svého partnera nebo partnerku považuje za sexy, přitažlivého člověka, který si je schopen najít někoho jiného, nového, možná i lepšího. Žárlivost, pokud je v normálních, rozumných mezích, by měla člověku lichotit.

Nic se nemá přehánět

Pokud o žárlivosti něco stoprocentně platí, je to tvrzení, že nic se nemá přehánět. Nadměrná žárlivost rozhodně ničemu a nikomu neprospívá. Právě naopak. Když podezřívavost překročí určité hranice, je to špatné. Je chybou zakazovat ženě kamarády a kamarádky, je chybou ji sledovat, procházet její mobil, nebo jí dokonce něco zakazovat. Taková žárlivost dokáže vztah narušit, zničit. Od někoho, kdo je chorobně žárlivý, dejte ruce pryč. Nebo…

Staňte se nepřitažlivou

Ano, je tu ještě jedna možnost. Bláznivá, šílená a nenormální. Ale některé ženy jsou schopny to udělat. Není nic neobvyklého, že muži primárně podezřívají přitažlivé, hezké ženy, které o sebe pečují. Jakmile má chlap pocit, že jeho partnerka tyto vlastnosti nemá, přestane žárlit. Tím ale dává najevo, že jeho partnerka není atraktivní.

Cestou, jak eliminovat partnerskou žárlivost, je změnit sebe. Přestat o sebe v první řadě dbát. Přestat pečovat o vlasy, pokožku, nehty. Dále je třeba nedbat na moderní, stylový šatník. Pochopitelně je třeba „zapracovat“ i na postavě. Třeba tak, že se doslova vykrmíte do morbidní obezity.

Už máte klid

Je to sice naprosto šílený přístup, ale znám ve svém okolí ženy, které se rozhodly stát se méně atraktivní právě proto, aby nemusely řešit žárlivost svých partnerů. Záměrně se vizuálně měnily tak, aby nebyly tolik přitažlivé a jejich partner je přestal podezírat. Je to ale správná cesta k tomu, mít konečně klid?

Samozřejmě, že není. Je to ta nejhorší věc, kterou můžete udělat. Pokud máte po svém boku někoho, kdo na vás žárlí tak, že vám nevěří, pošlete ho pryč. Někdo takový si vás rozhodně nezaslouží. Někdo takový by měl být nadosmrti sám, když si není schopen vážit krásné ženy, která je navíc věrná. Pokud máte na výběr, dát partnerovi kopačky, nebo ze sebe udělat neatraktivní ženu, neváhejte ani vteřinu. A rozhodněte se pro to první.

Anketa

Je váš partner extrémně žárlivý?
Bohužel ano
18,8 %
Naštěstí ne
81,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 32 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz